Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σετ ψαρέματος surf casting SIDNEY 150G με μηχανισμό SILK LINE 60 από την Linea Effe

Σετ ψαρέματος surf casting SIDNEY 150G με μηχανισμό SILK LINE 60 από την Linea Effe

Για τους λάτρεις του casting, η εταιρεία LINEA EFFE διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από καλάμια, μηχανάκια και σετ. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουμε το νέο τηλεσκοπικό καλάμι SIDNEY 150G, το οποίο προσφέρεται σε μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή μαζί με τον κατάλληλο μηχανισμό.

Το SIDNEY 150 G είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι τεσσάρων στελεχών, συνολικού μήκους 3,5 μέτρων και μήκους μεταφοράς 1,08 μέτρων. Το casting weight του είναι 150gr και το βάρος του 366 γραμμάρια.

Είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε ψάρεμα από παραλία, για όσους θέλουν να χαρούν τη θάλασσα και το ψάρεμα χωρίς να δώσουν μία περιουσία. Η μύτη του προδίδει κάθε τσιμπιά, ενώ παράλληλα θα φανεί αντάξιο σε μάχες με μεγάλες τσιπούρες και άλλα ψάρια της παράκτιας ζώνης.

Ο μηχανισμός ο οποίος θα έρθει να «κλειδώσει» ένα μοναδικό σύνολο, είναι ο SILK LINE 60. Ένας αρκετά δυνατός, μπροστόφρενος μηχανισμός µε λόγο περιστροφής 5,2:1, βάρος 386 γραμμάρια, µε μεγάλη μανιβέλα που προσφέρει δύναμη, στήριξη και αίσθηση στο χέρι κατά τη διάρκεια ενός ψαρέματος, και εργονομική εργονομική λαβή για ξεκούραστο ψάρεμα. Η μπομπίνα του VIGOR SILK LINE 60 έχει χωρητικότητα 115 μέτρα πετονιάς διαμέτρου 0,50 χιλ. και 80 μέτρα διαμέτρου 0,60 χιλ., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρεται γεμισμένη µε 140 μέτρα πετονιάς διαμέτρου 0,45 χιλιοστών.

Αυτό το πολύ δυνατό και αξιόπιστο σύνολο καλαμιού και μηχανισμού, προσφέρεται από την Αφοί Ρογδάκη ΟΕ και τη Linea Effe στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, για να χαρούμε το ψάρεμά µας χωρίς φόβο και πάθος. Δώρο για τους φίλους του περιοδικού μας ένας πρακτικός απαγκιστρωτής.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL