Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σετ spinning: Καλάμι Vigor Spin 2.10 με μηχανισμό VIGOR POWER 40 της Lineaeffe

Σετ spinning: Καλάμι Vigor Spin 2.10 με μηχανισμό VIGOR POWER 40 της Lineaeffe

Σετ spinning/eging: Καλάμι Vigor Spin 2.10 με μηχανισμό VIGOR POWER 40 της Lineaeffe

Το spinning είναι ένα ψάρεµα υψηλών απαιτήσεων από θέµα εξοπλισµού αφού αρκετές φορές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μεγάλα αρπακτικά της ακτής όπως λαβράκια, λούτσοι, λίτσες κλπ. Επιπλέον το ψάρεμα των καλαμαριών (Eging) χρειάζεται ένα καλάμι που να μεταφέρει και την παραμικρή κίνηση της καλαμαριέρας ώστε να γνωρίζει ο ψαράς όταν τα κεφαλόποδα κολλούν στο τεχνητό. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών έρχεται σε ένα οικονομικό σετ που αποτελεί ιδανική λύση για όποιον ξεκινά το ψάρεμα αλλά και όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν μία περιουσία για να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι. Η Linea Effe, κοντά πάντοτε στους φίλους της θάλασσας, έχει για ακόµη µια φορά να προτείνει µια λύση αξιόπιστη και ανάλογη των απαιτήσεων σε συνδυασµό πάντα µε µια αρκετά ελκυστική και προσιτή τιµή. Έτσι προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού ειδικά σχεδιασµένο για καταστάσεις όπως είναι αυτές που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε σε ένα ψάρεµα spinning.

Το καλάμι Vigor Spin με μήκος 2,10 μ. είναι δίσπαστο, ιδανικό για τις τεχνικές spinning και eging με c.w. μέχρι 30 γραμμάρια. Ένα από τα πιο best seller της Ιταλικής φίρμας Linea Effe για τη συγκεκριμένες τεχνικές αφού συνδυάζει αντοχή, χρηστικότητα και τιμή. Κατασκευασμένο από κορυφαία ποιότητα fiberglass, με οδηγούς sic και με c.w. up to 30 που σημαίνει ότι μπορούμε να χειριστούμε άνετα τεχνητά μέχρι και 30 γραμμαρίων.

Μήκος Στελέχη Action Μήκος Κλειστό Βάρος
2.10 m 2 up to 30 gr 109 cm 149 gr

Ο Μηχανισμός VIGOR POWER 40 είναι ένας κλασσικός σαραντάρης µηχανισµός µε ένα ρουλεµάν, εµπρόσθια φρένα, µεγάλο roller πετονιάς και µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 175 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,30 χιλιοστών, 130 μέτρων 0,35 mm και 100 μ. για 0,40 mm. Το βάρος του είναι μόλις 275 γραμµάρια και η σχέση περιστροφής του 5,2:1. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί να συνδυαστεί θαυμάσια µε το καλάµι Vigor Spin up to 30, τόσο στα ψαρέµατα για καλαμάρια από τα βράχια όσο και για spinning! Η εταιρεία LINEA EFFE προσφέρει στους φίλους του περιοδικού το καλάµι Vigor Spin 2.10 και το µηχανισµό VIGOR POWER 40 γεµισµένο µε πετονιά, στην εκπληκτική τιµή των 55 ευρώ, ενώ µας δίνει δώρο και ένα απαγκιστρωτή!

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL