Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σετ spinning: Καλάμι Vigor Spin up to 60gr 2.70-3.00 με μηχανισμό Vigor Power 30 της Linea Effe

Σετ spinning: Καλάμι Vigor Spin up to 60gr 2.70-3.00 με μηχανισμό Vigor Power 30 της Linea Effe

Το spinning είναι ένα ψάρεµα υψηλών απαιτήσεων από θέµα εξοπλισµού αφού αρκετές φορές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μεγάλα αρπακτικά της ακτής όπως λαβράκια, λούτσοι, λίτσες κλπ. Επιπλέον το ψάρεμα των καλαμαριών (Eging) χρειάζεται ένα καλάμι που να μεταφέρει και την παραμικρή κίνηση της καλαμαριέρας ώστε να γνωρίζει ο ψαράς όταν τα κεφαλόποδα κολλούν στο τεχνητό. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών έρχεται σε ένα οικονομικό σετ που αποτελεί ιδανική λύση για όποιον ξεκινά το ψάρεμα αλλά και όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν μία περιουσία για να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι. Η Linea Effe, κοντά πάντοτε στους φίλους της θάλασσας, έχει για ακόµη µια φορά να προτείνει µια λύση αξιόπιστη και ανάλογη των απαιτήσεων σε συνδυασµό πάντα µε µια αρκετά ελκυστική και προσιτή τιµή. Έτσι προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού ειδικά σχεδιασµένο για καταστάσεις όπως είναι αυτές που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε σε ένα ψάρεµα spinning.

Το καλάμι Vigor Spin με μήκος 2,70 μ. και 3,00 μ. είναι δίσπαστο, ιδανικό για τις τεχνικές spinning και eging με c.w. μέχρι 60 γραμμάρια. Ένα από τα πιο best seller της Ιταλικής φίρμας Linea Effe για τη συγκεκριμένες τεχνικές αφού συνδυάζει αντοχή, χρηστικότητα και τιμή. Κατασκευασμένο από κορυφαία ποιότητα fiberglass, με οδηγούς sic και με c.w. up to 60 που σημαίνει ότι μπορούμε να χειριστούμε άνετα τεχνητά μέχρι και 60 γραμμαρίων. Μπορούμε δηλαδή να ψαρέψουμε και με μεγαλύτερα δολώματα ή καλαμαριέρες, ενώ το μεγάλο μήκος θα μας βοηθήσει στις μακρινές βολές. Το μήκος του κλειστό είναι 1,39 μ. (το 2.70 μ.) και 1,54 μ. (το τρίμετρο) και το βάρος 250 και 305 γρ. αντίστοιχα.

Ο μηχανισμός VIGOR POWER 30 είναι ένας κλασσικός τριαντάρης µηχανισµός µε ένα ρουλεµάν, εµπρόσθια φρένα, µεγάλο roller πετονιάς και µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 150 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,30 χιλιοστών και 110 μέτρων 0,35 mm. Το βάρος του είναι μόλις 260 γραμµάρια και η σχέση περιστροφής του 5,2:1. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί να συνδυαστεί θαυμάσια µε το καλάµι Vigor Spin up to 60, τόσο στα ψαρέµατα με μεσαία και μεγάλα τεχνητά όσο και με μικρούς πλάνους! Η εταιρεία LINEA EFFE προσφέρει στους φίλους του περιοδικού το καλάµι Vigor Spin και το µηχανισµό VIGOR POWER γεµισµένο µε πετονιά, στην εκπληκτική τιµή των 55 ευρώ, ενώ µας δίνει δώρο μία καλαμαριέρα!

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL