Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Set Spinning με καλάμι XTREME FISHING GEAR CARBON 2.10 και μηχανισμό S20 Linea Effe

Set Spinning με καλάμι XTREME FISHING GEAR CARBON 2.10 και μηχανισμό S20 Linea Effe

Το ψάρεμα spinning αποτελεί πλέον στη χώρα μας μία από τις δημοφιλέστερες τεχνικές ψαρέματος από την ακτή. Η Linea Effe πρωτοτυπεί σχεδιάζοντας καλάμι και μηχανισμό με σκοπό να συνδυαστούν απόλυτα, ώστε να μπορεί κάποιος να απολαύσει το ψάρεμά του σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Το καλάμι του σετ είναι το XTREME FISHING GEAR 2.10m με blank κατασκευασμένο από mixed carbon, αποτελείται από δύο στελέχη, και έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί με αξιοπιστία και ασφάλεια τεχνητά δολώματα 5 – 30 γραμμαρίων.

Το βάρος του είναι μικρό, για ξεκούραστα πολύωρα ψαρέματα. Εκτός από το spinning, το συγκεκριμένο καλάμι (και φυσικά ο μηχανισμός) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλαμάρια από την ακτή, το γνωστό σε όλους μας eging. Απλά θα χρειαστεί να έχετε τα φρένα λίγο πιο ανοιχτά στο ψάρεμά σας, για να αποφύγετε τυχόν σκισίματα του καλαμαριού την στιγμή που κολλάει στη καλαμαριέρα σας και πρέπει να καρφώσετε. Αυτό είναι ένα τρικ για να μπορείτε να ψαρεύετε καλαμάρια με καλάμια spinning, αφού ως γνωστόν τα εξειδικευμένα καλάμια για τα καλαμάρια είναι πολύ πιο μαλακά από αυτά του spinning.

Μαζί του δίνεται ο µηχανισµός XTREME FISHING S20, ο οποίος διαθέτει:

• Ένα ρουλεµάν
• Μια μποµπίνα από γραφίτη
• Ένα ευµεγέθες line roller (για απροβληµάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίµατα και βερίνες, τέλειο στρώσιµο της πετονιάς στη µποµπίνα και πολύ «στρωτές» ρίψεις)
• Πολύ ζυγισµένο κεντρικό άξονα, για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασµούς
• Μεγάλη χειρολαβή και άνετο χερούλι, για σίγουρη συγκράτηση και σίγουρους χειρισµούς

Αυτός ο μηχανισμός, όπως και οι περισσότεροι μηχανισμοί άλλωστε της Linea Effe, παραδίδονται με την πετονιά περασμένη στο μηχανισμό. Συνδυάζοντας ποιότητα και τιµή, αυτό το σετ καλαµιού και µηχανισµού της LINEA EFFE κερδίζει επάξια τον τίτλο του value for money συνδυασµού ψαρέµατος για spinning, και το σηµαντικότερο: όλα τα παραπάνω στη µοναδική τιµή των 50 Ευρώ!

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL