Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σιλικόνες 375 gr. HORMINATOR SHAD

Σιλικόνες 375 gr. HORMINATOR SHAD

Bαριές σιλικόνες κατάλληλες για χοντρό ψάρεµα.
Κάποια στιγµή το jigging µπορεί να µας κουράσει ή τα ψάρια να δυστροπούν αρνούµενα να δαγκώσουν τον πλάνο µας. Η χρήση µιας βαριάς σιλικόνης ίσως είναι η λύση. Παρουσιάζουµε ένα δόλωµα στα ψάρια το οποίο είναι πιο φυσικό από ένα κοµµάτι µέταλλο,  κινείται και κάθετα αλλά και οριζόντια µέσα στο νερό κουνώντας προκλητικά την ουρά του. ∆εν κουραζόµαστε στο δούλεµα της, αφού δεν είναι απαραίτητο να την ψαρέψουµε µε τις τεχνικές του jigging.

Παρόλο που δόλωµά µας έχει αρκετό βάρος, το σιλικονούχο κοµµάτι της δηµιουργεί αρκετή άνωση, γι αυτό θα πρέπει να επιλεχθούν  βαριές σιλικόνες ανάλογα µε το βάθος που θα εφαρµόσουµε την τεχνική.  Θα την δουλέψουµε µε τινάγµατα του καλαµιού χωρίς να µαζεύουµε για ψάρια του βυθού, ή µε συνεχή σταθερή ανάκτηση µέχρι την επιφάνεια για ψάρια που µπορούν να την ακολουθήσουν σε ψηλότερα στρώµατα ή αφρόψαρα.  Η Horminator Shad έχει βάρος 375 γραµµάρια και µήκος 23 εκατοστά, είναι κατάλληλη για ψάρεµα σε βάθη έως και 100 µέτρα.

Το κεφάλι είναι από µόλυβδο σε σχήµα ψαριού µε µεγάλα µάτια και έντονες αντανακλάσεις, το αγκίστρι είναι τεράστιο (16/0) αλλά κατάλληλο για το χαώδες στόµα ενός µαυρόψαρου (ροφού, σφυρίδας, βλάχου) ή για µαγιάτικο, συναγρίδα και φαγκρί. Στα τελευταία βέβαια απαιτείται η προσθήκη τουλάχιστον ενός κλέφτη 6/0 και µεγαλύτερου στην ουρά του. Το σώµα είναι από ανθεκτική στα δαγκώµατα σιλικόνη και θα το βρείτε σε τέσσερις χρωµατισµούς εκ τον οποίων ο ένας σε φώσφορο για µεγάλα βάθη ή για χρήση το ξηµέρωµα, στην δύση ή µε πολλή συννεφιά.

eFishing Τηλ : 210 9712.720 www.efishing.gr
Comodo SSL