Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σιλικόνες FIIISH

Σιλικόνες FIIISH

Η γκάµα σιλικονών της Fiiish έχει πραγµατικά τεράστιο «ρεπερτόριο» θηραµάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες του ψαρά από την ακτή ή το σκάφος. Οι πασίγνωστες σε όλους µας Black Minnow έχουν στο ενεργητικό τους χιλιάδες συλλήψεις ψαριών, είτε από την ξηρά («φονική» στα λαβράκια, πολύ επιτυχηµένη σε είδη όπως ο λούτσος, οι στήρες και οι συναγρίδες, αλλά και πιο απρόσµενα σε τεχνικές συρτής όπως ο σαργός και η τσιπούρα).

Οι βαρύτερες µολυβοκεφαλές συνδυασµένες µε πιο ογκώδεις σιλικόνες, έχουν φοβερή απήχηση στις µεγάλες συναγρίδες, τις στήρες, τις σφυρίδες, τους ροφούς, τα φαγκριά και τα τσαούσια, και δίνουν εύκολες και απόλυτα ασφαλείς συλλήψεις, ειδικά όταν ενισχύονται µε «κλέφτη». Όµως το ίδιο επιτυχηµένα είναι και τα µοντέλα Black Eel, Crazy Sand Eel και Mud Digger, που έχουν να επιδείξουν ισάξιες σε ποσότητα και ποιότητα συλλήψεις ψαριών της ακτογραµµής ή του βυθού.

Όλες οι σιλικόνες της Fiiish διατίθενται σε µία τεράστια γκάµα κεφαλών και σωµάτων, ικανές να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και αλιευτική συνθήκη. Ξεχωρίζουν για την πολύ φυσική τους κίνηση, στην οποία οφείλουν και τη µεγάλη τους αποτελεσµατικότητα!

Ολη η γκάµα σιλικόνων Fiiish διατίθεται σε χονδρική διάθεση από την KN FISHING TACKLE.

KN Fishing 00357 9931 8589 www.knfishing.com
Comodo SSL