Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Στη σειρά Suunto Spartan Trainer προστίθενται δυο µοντέλα εµπνευσµένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone

Στη σειρά Suunto Spartan Trainer προστίθενται δυο µοντέλα εµπνευσµένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone

Στη σειρά Suunto Spartan Trainer προστίθενται δυο µοντέλα εµπνευσµένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone

Η αναβάθµιση του λογισµικού σας επιτρέπει να µετράτε τις ζώνες καρδιακών παλµών σε όλα τα ρολόγια Suunto Spartan. Το ελαφρύ και κοµψό Spartan Trainer είναι ένα ρολόι µε GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα για εσάς που θέλετε να αθλείστε ευέλικτα στην ύπαιθρο, µε δυνατότητα παρακολούθησης των καθηµερινών σας δραστηριοτήτων και µέτρηση καρδιακού παλµού από τον καρπό µε την βοήθεια της Valencell, του ειδικού στην βιοµετρική τεχνολογία.

Τα νέα σχέδια Amber και Sandstone έχουν στεφάνη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί από ορυκτό κρύσταλλο που υπογραµµίζουν την περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας και φέρνουν τη χαρά των υπαίθριων δραστηριοτήτων στην καθηµερινή σας ζωή.

Ανθεκτικά και ευέλικτα ρολόγια µε GPS για υπαίθρια σπορ και παρακολούθηση των καθηµερινών σας δραστηριοτήτων. Η άσκηση µε το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Τα ρολόγια χρησιµοποιούν GPS για να µετρήσουν την ταχύτητα, τορυθµό, την απόσταση και το υψόµετρο. Με 80 προκαθορισµένες λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι έτοιµο να υποστηρίξει σχεδόν όλα τα αθλήµατα. Η ενσωµατωµένη πλοήγηση GPS σας βοηθάει να ανακαλύψετε νέες διαδροµές και µέρη.

Οι καθηµερινοί σας στόχοι βηµάτων και θερµίδων σας βοηθούν να κινείστε και να παραµένετε fit. Tα χρωµατιστά γραφήµατα σας δίνουν feedback και περιλήψεις 24 ώρες το 24ωρο καθώς είναι εύκολα στο να τα διαβάσετε. Χρησιµοποιήστε τη λειτουργία της παρακολούθησης ύπνου (sleep tracking) για να δείτε στοιχεία όπως η διάρκεια ύπνου, οι µέσοι καρδιακοί παλµοί κατά τη διάρκεια του ύπνου και τη διάρκεια του βαθύ ύπνου
(deep sleep).

Η αυτονοµία µπαταρίας 10 ωρών (έως και 30 ώρες µε τις επιλογές εξοικονόµησης ενέργειας) και το γεγονός ότι το Spartan Trainer είναι αδιάβροχο ως τα 50 µέτρα σας δίνουν άπλετο χρόνο για προπόνηση. Με βάρος µόνο 66 γραµµάρια, είναι σχεδόν αόρατο στον καρπό και το κοµψό του σχέδιο ταιριάζει επίσης και σε πιο λεπτούς καρπούς. Τα καινούρια µοντέλα Spartan Trainer Wrist HR Amber και Sandstone είναι διαθέσιµα από την 1η Φεβρουαρίου. Τα performance ρολόγια Suunto διανέµει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Suunto

www.shopandtrade.gr
www.facebook.com/Suunto.Greece
www.movescount.com

Comodo SSL