Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Suunto D4F: Νέος υπολογιστής κατάδυσης ειδικά σχεδιασµένος για ελεύθερη κατάδυση, ψαροτούφεκο και snorkeling

Suunto D4F: Νέος υπολογιστής κατάδυσης ειδικά σχεδιασµένος για ελεύθερη κατάδυση, ψαροτούφεκο και snorkeling

Suunto D4F: Νέος υπολογιστής κατάδυσης ειδικά σχεδιασµένος για ελεύθερη κατάδυση,  ψαροτούφεκο και snorkeling

H Suunto παρουσιάζει ένα νέο υπολογιστή κατάδυσης, ειδικά σχεδιασµένο για ελεύθερη κατάδυση. Το Suunto D4f είναι ιδανικό για ελεύθερη κατάδυση, ψαροτούφεκο και snorkeling. Ο υπολογιστής κατάδυσης Suunto D4f, τον οποίο µπορείτε ήδη να βρείτε στα καταστήµατα, είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους λατρεύουν τα υποθαλάσσια σπορ, όπως η ελεύθερη κατάδυση, το ψαροτούφεκο και το snorkeling.

Απολαυστική εµπειρία ελεύθερης κατάδυσης
Το Suunto D4f είναι µία εξειδικευµένη βερσιόν του πολύ δηµοφιλούς Suunto D4i, µε χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασµένα για ελεύθερη κατάδυση. Μπορείτε να παρακολουθείτε το τρέχον και το µέγιστο βάθος σας, την ώρα κατάδυσης, την ώρα ανάδυσης, καθώς και τη θερµοκρασία του νερού. Μετά την κατάδυση, χρησιµοποιήστε το λογισµικό Suunto DM5 για να µεταφέρετε τα logs στο Suunto Movescount, έτσι ώστε να εµπλουτίσετε και να µοιραστείτε τις εµπειρίες σας. Εκτός από τη συλλογή των βασικών δεδοµένων για τις υποβρύχιες περιπέτειές σας, o Suunto D4f συµπεριλαµβάνει και χρόνο άπνοιας, για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την τεχνική των αναπνοών σας.

Ελαφρύς αλλά ανθεκτικός σύντροφος
Το SuuntoD4f προέρχεται από την κληρονοµιά της Suunto, των στυλάτων αλλά συνάµα και ανθεκτικών αθλητικών gadget. Η ελαφριά του κάσα µε τη στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και το γυαλί από ορυκτό κρύσταλλο, καθιστούν το -σε µέγεθος ρολογιού- Suunto D4f, όχι µόνο τον ιδανικό σύντροφο για την εξερεύνηση του βυθού, αλλά και για στυλάτες εµφανίσεις στην καθηµερινότητά σας. Τους υπολογιστές κατάδυσης Suunto διανέµει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

www.shopandtrade.gr
www.movescount.com

Shop and Trade www.shopandtrade.gr
Comodo SSL