Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το Elite-9 Ti της Lowrance είναι ιδανικό για ψαράδες

Το Elite-9 Ti της Lowrance είναι ιδανικό για ψαράδες

Το Elite-9 Ti της Lowrance είναι ιδανικό για ψαράδες

Η σειρά Elite Ti είναι ιδανική στο να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Συνδυάζει υψηλή απόδοση και ποιότητα κατασκευής με χαμηλό κόστος σε μια συσκευή που είναι πολλά περισσότερα από ένα βυθόμετρο.

Οι Elite Ti συσκευές είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τον χρήστη με γρήγορους επεξεργαστές, απλά και εύχρηστα μενού ρυθμίσεων. Το Elite-9 Ti είναι ιδανικό για ψαράδες που αναζητούν τα οφέλη μιας μεγαλύτερης οθόνης σε προσιτή τιμή. Διαθέτοντας ενσωματωμένο ηχοσύστημα CHIRP και εύχρηστη οθόνη αφής, περιλαμβάνει TrackBackTM, υποστήριξη για StructureScan® HD με SideScan και DownScan Imaging. Διαθέτει επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα που προσφέρει στους ψαράδες προαιρετικό έλεγχο οθόνης αφής κινητήρων Trolling MotorGuide® Xi5 και Power-Pole® άγκυρες. Ο αισθητήρας διαθέτει Μεσαία και Υψηλή συχνότητα CHIRP καθώς και φωτογραφική απεικόνιση SideScan και DownScan για στοχευμένο ψάρεμα.

Αισθητήρας TotalScan

Ο TotalScan Skimmer Med/High 455/800 είναι η πρώτη επιλογή στην απεικόνιση στόχων καθότι εφαρμόζει Broadband και CHIRP τεχνολογία. Σε συνδιασμό με StructureScan HD και DownScan Imaging ™ δίνει μια πλήρη ρεαλιστική φωτογραφική απεικόνιση του βυθού. Ο αισθητήρας TotalScan ™ διαθέτει πολλές επιλογές τοποθέτησης και είναι πλήρως συμβατός με τα μοντέλα HDS Carbon, HDS Gen3 και Elite Ti. Οι ανιχνευτές ψαριών/χαρτογράφοι με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής της νέας γενιάς Elite Ti, συνδιάζουν υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και δυνατές επιδόσεις σε ένα προσιτό οικονομικό πακέτο. Την πλήρη σειρά Elite Ti αλλά και όλη τη γκάμα Lowrance μπορείτε να τη βρείτε στο κατάστημα ο «Κόσμος της θάλασσας».

 

2810 823 210 www.bestfishing.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL