Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Tο νέο Suunto 3 σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν active τρόπο ζωής

Tο νέο Suunto 3 σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν active τρόπο ζωής

Tο νέο Suunto 3 σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν active τρόπο ζωής, και σε συνδυασµό µε την παρακολούθηση δραστηριότητας και ύπνου, σας βοηθάει να έχετε ένα ισοροπηµένο και active lifestyle.

Η Suunto ανακοινώνει ότι το νέο ρολόι Suunto 3 Fitness διατίθεται για πώληση από τις 25 Απριλίου. Το νέο ρολόι fitness έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που έχουν εντάξει την άσκηση στον τρόπο ζωής τους, και θεωρούν την υγεία τους και την ευεξία τους σηµαντική. Σας επιτρέπει να προσαρµόζετε το προπονητικό σας πρόγραµµα µε καινοτόµο τρόπο που βασίζεται στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Σε συνδυασµό µε την καθηµερινή παρακολούθηση του άγχους και της αποκατάστασης, σας βοηθάει να πετύχετε τη σωστή ισορροπία µεταξύ άσκησης και ξεκούρασης.

Το Suunto 3 Fitness είναι εξοπλισµένο µε µία νέα εφαρµογή η οποία σας επιτρέπει να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας και τις περιόδους ανάπαυσης, και συνδέεται µε GPS για να ελέγχει την ταχύτητα, την απόσταση και τη διαδροµή σας. Το πλάνο προπόνησης και η καθοδήγηση προσαρµόζονται ανάλογα  µε τις ανάγκες σας

Η άσκηση γίνεται παιχνίδι µε το Suunto 3 Fitness. Με βάση το προσωπικό σας προφίλ, το ρολόι δηµιουργεί ένα επταήµερο πλάνο προπόνησης µε τη βέλτιστη διάρκεια και ένταση κάθε άσκησης, για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Το πρόγραµµα των ασκήσεων είναι εύχρηστο και από τη στιγµή που θα ξεκινήσετε, το ρολόι σας καθοδηγεί έτσι ώστε να διατηρείτε τη σωστή ένταση και σας ειδοποιεί εάν έχετε πιάσει το στόχο σας. Επίσης, εάν το επιθυµείτε έχετε την επιλογή να ασκηθείτε χωρίς καθοδήγηση.

Μετά από µερικές ασκήσεις, το ρολόι αξιολογεί το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Οι προτεινόµενες ασκήσεις βασίζονται στο επίπεδό σας και στο καταγεγραµµένο ιστορικό των προπονήσεών σας. Το Suunto 3 Fitness προσαρµόζει αυτόµατα το πλάνο προπόνησης στις πραγµατικές σας δραστηριότητες, έτσι ώστε αν χάσετε µια άσκηση ή αν ενθουσιαστείτε και κάνετε περισσότερες ασκήσεις από τις προτεινόµενες, να µη χρειάζεται να ανανεώσετε το σχέδιο χειροκίνητα.

Με την εµπειρία της Suunto στα αθλήµατα
Παραµένοντας πιστό στην εµπειρογνωσία της Suunto στα αθλήµατα, το Suunto 3 Fitness είναι ο ιδανικός σύντροφος για διάφορα σπορ, από τρέξιµο, κολύµπι και ποδήλατο, ως το γυµναστήριο, την πεζοπορία και πολλά άλλα. Το ρολόι µετράει την ταχύτητα και την απόσταση στο τρέξιµο και το περπάτηµα µέσω του καρπού σας, που σηµαίνει ότι µπορείτε να έχετε µετρήσεις και σε εσωτερικό χώρο. Η µέτρηση των καρδιακών παλµών της Valencell Inc. από τον καρπό, η οποία είναι είναι πανεύκολη στη χρήση, και το γεγονός ότι το Suunto 3 Fitness είναι αδιάβροχο µέχρι τα 30 µέτρα κάτω από το νερό, σηµαίνει ότι µπορείτε να πάτε για κολύµβηση χωρίς να ανησυχείτε. Το ρολόι προσφέρει αυτονοµία µπαταρίας 5 ηµερών, µε ενεργοποιηµένη την 24ωρη παρακολούθηση δραστηριότητας.

Ισορροπία µεταξύ άσκησης και ξεκούρασης
Το Suunto 3 Fitness διαθέτει τεχνολογία 24ωρης παρακολούθησης δραστηριοτήτων βάσει βηµάτων και θερµίδων, ενώ χάρη στις εύκολα κατανοητές συνόψεις, µπορείτε να δείτε την καθηµερινή σας δραστηριότητα και να βρείτε τη σωστή ισορροπία άσκησης και ξεκούρασης. Φορέστε το και τη νύχτα, για να παρακολουθείτε τον ύπνο σας. Στη σύνοψη του ύπνου θα δείτε πόσο κοιµηθήκατε, καθώς και πόσο καλά.

Επίσης το ρολόι µετράει το άγχος και την αποκατάστασή σας κατά τη διάρκεια της ηµέρας, για να είστε σίγουροι ότι µπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Η παρακολούθηση της ποιότητας ύπνου, του άγχους και της αποκατάστασης, καθώς και η καθοδήγηση προπόνησης, έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία µε την Firstbeat Technologies, τον µακροχρόνιο εταίρο της Suunto στην αθλητική επιστήµη.

Ολοκληρωµένη εµπειρία Suunto 3 Fitness µε τη νέα εφαρµογή Suunto
Το Suunto 3 Fitness συνδέεται µε την ολοκαίνουρια εφαρµογή Suunto App, η οποία καταγράφει όλες τις δραστηριότητές σας και σας ενηµερώνει για τη δραστηριότητά σας, τον ύπνο σας και τις γενικότερες τάσεις fitness. Μοιραστείτε τις σηµαντικές σας στιγµές και αλληλεπιδράστε εύκολα µε άλλους στην κοινότητα της εφαρµογής της Suunto. Η εφαρµογή επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση της ταχύτητας και της απόστασης, και παρακολουθεί τη διαδροµή σας µε βάση το GPS του κινητού σας. Χάρη στην έξυπνη σύνδεση µε το κινητό σας, µπορείτε να λαµβάνετε εισερχόµενες κλήσεις, µηνύµατα κειµένου και ειδοποιήσεις ηµερολογίου στο ρολόι σας. Η εφαρµογή θα είναι διαθέσιµη στο App Store και το Google Play.

Πέντε δροσερά σχέδια για καθηµερινή χρήση
Το Suunto 3 Fitness είναι διαθέσιµο σε πέντε διαφορετικά µοντέλα: Gold, All Black, Ocean, Sakura και Μαύρο. Τα µοντέλα Suunto 3 Fitness Gold και All Black έχουν χρυσή ή µαύρη στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ τα µοντέλα Suunto 3 Fitness Black, Ocean και Sakura διατίθενται µε στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλιστερό φινίρισµα. Μάθετε περισσότερα για το Suunto 3 Fitness στον παρακάτω σύνδεσµο  www.suunto.com/suunto3fitness.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέµει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

www.shopandtrade.gr
www.movescount.com

Suunto Service: Chronotechnica 210 323 6936 www.chronotechnica.gr
Comodo SSL