Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Winner Kayak Nereus II

Winner Kayak Nereus II

Nereus II – η ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια

To Nereus είναι ένα sit-on-top θαλάσσιο κανό καγιάκ, άθραυστο και αβύθιστο. Πολύ εύκολο στη χρήση, οικονοµικό και εξαιρετικά σταθερό. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια, για αρχαρίους αλλά και για επαγγελµατική χρήση. Σχεδιασµένο µε δύο άνετες θέσεις συν µια τρίτη στη µέση του καγιάκ. Ιδανική για παιδί ή έναν ενήλικα ώστε να κωπηλατεί µόνος του. Είναι µικρό στο µήκος και αυτό το κάνει πιο εύκολο στη µεταφορά, στην αποθήκευση αλλά και στο χειρισµό στη θάλασσα από ένα άτοµο.

Το Nereus είναι το καλύτερο σε πωλήσεις διθέσιο καγιάκ της Escape 24. Η µεγάλη του γάστρα κατά µήκος το κάνει ιδανικό για χρήση ακόµα και σε θάλασσα µε κύµατα. Συνίσταται ακόμα και για άτοµα που δεν έχουν ξανακάνει κανό.

Η Escape 24, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας µε το εργοστάσιο της Winner Kayak,  αναλαµβάνει την αποκλειστική διάθεση των καγιάκ και κανό της εταιρείας για τη χώρα µας, επικυρώνοντας τη συνεργασία της µε το γνωστό κατασκευαστή. Με περισσότερους από 60 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και πολλούς έκτακτους συνεργάτες η Winner Kayak παράγει σήµερα πάνω από 20.000 καγιάκ κορυφαίας ποιότητας που εξάγονται σε όλο τον κόσµο.

Βασικός Εξοπλισµός
∆ύο κουπιά, δύο deluxe πλατοκαθίσµατα, καλαµοθήκες, δύο στεγανές καταπακτές µε βιδωτό καπάκι και εσωτερική σακούλα, λαβές, ελαστικό σχοινί στην πλώρη και την πρύµνη, βαλβίδα αποστράγγισης, σύστηµα αποστράγγισης υδάτων µε αποσπώµενες λαστιχένιες τάπες, ανοξείδωτα κλιπς και πλαστικά «Ω» για διάφορες χρήσεις.

Escape 24 – Ανδρέας Κάτρης 210 5228 716 www.escape24.gr
Comodo SSL