Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Winner Kayak Volador Angler – το πιο οικονοµικό θαλάσσιο καγιάκ για ψάρεµα

Winner Kayak Volador Angler – το πιο οικονοµικό θαλάσσιο καγιάκ για ψάρεµα

Volador Angler – το πιο οικονοµικό θαλάσσιο καγιάκ για ψάρεµα

Το Volador Angler της εταιρίας Winner Kayak είναι ένα µονοθέσιο sit-on-top καγιάκ ψαρέµατος. Εξοπλισµένο µε καλαµοθήκες, λαβή µε στήριξη κουπιού, δύο αδιάβροχους αποθηκευτικούς χώρους και δυνατότητα να φορτώσει µέχρι 175 κιλά. Ευέλικτο και γρήγορο, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ψαρά. Ένα καγιάκ µε άριστη ποιότητα κατασκευής. Το πλαστικό του ελέγχεται µε υπεριώδεις ακτίνες ώστε να αποκλείεται η παρουσία φυσαλίδων αέρα που υποβαθµίζουν την ποιότητα του υλικού.

Η Escape 24, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας µε το εργοστάσιο της Winner Kayak,  αναλαµβάνει την αποκλειστική διάθεση των καγιάκ και κανό της εταιρείας για τη χώρα µας, επικυρώνοντας τη συνεργασία της µε το γνωστό κατασκευαστή. Με περισσότερους από 60 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και πολλούς έκτακτους συνεργάτες η Winner Kayak παράγει σήµερα πάνω από 20.000 καγιάκ κορυφαίας ποιότητας που εξάγονται σε όλο τον κόσµο.

Βασικός Εξοπλισµός
Κουπί καγιάκ, deluxe πλατοκάθισµα, µία εξωτερική περιστρεφόµενη και αποσπώµενη καλαµοθήκη συν τέσσερις χωνευτές καλαµοθήκες, δύο στεγανές πλαστικές καταπακτές µε εύκολο άνοιγµα-κλείσιµο, λαβές, σύστηµα αποστράγγισης υδάτων µε αποσπώµενες λαστιχένιες τάπες, βαλβίδα αποστράγγισης, ελαστικό σχοινί στον πίσω αποθηκευτικό χώρο.

Escape 24 – Ανδρέας Κάτρης 210 5228 716 www.escape24.gr
Comodo SSL