Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Yπολογιστές κατάδυσης Suunto D4i Novo Light Gold & Suunto D4i Novo Copper

Yπολογιστές κατάδυσης Suunto D4i Novo Light Gold & Suunto D4i Novo Copper

Yπολογιστές κατάδυσης Suunto D4i Novo Light Gold & Suunto D4i Novo Copper

Η Suunto παρουσιάζει τις νέες κομψές παραλλαγές του υπολογιστή κατάδυσης Suunto D4i Novo. Το Suunto D4i Novo, ένας από τους πιο δημοφιλείς υπολογιστές κατάδυσης της Suunto σε μέγεθος καρπού, βγαίνει πλέον σε νέες μοντέρνες εκδοχές με μεταλλική στεφάνη, για να ταιριάξει στο καθημερινό σας στυλ.

Επιλέξτε μεταξύ των δύο κομψών συνδυασμών

Η ανοιχτόχρωμη επίχρυση στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι του Suunto D4i Novo, συνδυασμένη με λευκό λουράκι από σιλικόνη, αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν θαυμάζετε τον πολύχρωμο υποθαλάσσιο κόσμο, καθώς επίσης προσδίδει μια νότα κομψότητας στο καθημερινό σας ντύσιμο. Η σκουρόχρωμη, ζεστή επιχάλκινη στεφάνη, συνδυασμένη με μαύρο λουράκι από σιλικόνη, αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για να τονίσετε το στυλ σας, είτε φοράτε την καταδυτική σας στολή, είτε βρίσκεστε στην πόλη. «Θέλαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καταναλωτών μας, και να τους προσφέρουμε μια κλασσική και μια ιδιαίτερη εκδοχή του ευρέως αναγνωρίσιμου Suunto D4i Novo, για να ταιριάζει με το στυλ τους σε κάθε περίσταση», δήλωσε ο Tuomas Reivo, μάνατζερ προϊόντων κατάδυσης στη Suunto.

Το διάσημο ρολόι που τα έχει όλα

Το Suunto D4i Novo είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υπολογιστές κατάδυσης της Suunto. Ο άψογος συνδυασμός των χαρακτηριστικών κατάδυσης σε ένα ρολόι σε μέγεθος καρπού, το καθιστά ένα τέλειο ρολόι. Με τέσσερις λειτουργίες κατάδυσης και την επιλογή για ασύρματη ανάγνωση της πίεσης της φιάλης οξυγόνου, το Suunto D4i Novo αποτελεί την τέλεια επιλογή για δύτες που ψάχνουν για έναν ελαφρύ αξιόπιστο και μοντέρνο υπολογιστή κατάδυσης σε μέγεθος καρπού για ψυχαγωγικές καταδύσεις. Τους υπολογιστές κατάδυσης Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade. Επίσημο Suunto Service στην Ελλάδα Chronotechnica: Λέκκα 10 Αθήνα, τηλ. 210 3236936

Suunto Service: Chronotechnica, +30 210 323 6936, www.chronotechnica.gr

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL