Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Yψηλής τεχνολογίας Φακοί ARMYTEK από τη Vartal

Yψηλής τεχνολογίας Φακοί ARMYTEK από τη Vartal

Yψηλής τεχνολογίας Φακοί ARMYTEK από τη Vartal

Από τη ΒΑΡΤΑΛ ανακοινώθηκε, η αποκλειστική διάθεση των πολύ υψηλής τεχνολογίας φακών ARMYTEK για Ελλάδα και Κύπρο. Όλοι οι φακοί της εταιρίας συνοδεύονται από 10ετή πλήρη εγγύηση, που σημαίνει αντικατάσταση και όχι επισκευή του προϊόντος.

Η εταιρία προσφέρει πολύ µεγάλη ποικιλία προϊόντων, από φακούς για ανάρτηση σε όπλο, έως καταδυτικούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σειρές TIARA και WIZARD που είναι γενικής χρήσεως ΚΑΙ κεφαλής.

Οι φακοί TIARA λειτουργούν µε µία (!!!) μπαταρία ΑΑ και η φωτιστική τους απόδοση φτάνει τα 600 Lumen, µε 5 προ-ρυθμίσεις έντασης και πολλές δυνατότητες χρήσης. Έχουν ελάχιστο βάρος 47 gr.

Η σειρά WIZARD περιλαμβάνει φακούς που λειτουργούν µε δύο μπαταρίες λιθίου (123) ή µε µία επαναφορτιζόμενη 18650. Η φωτιστική τους απόδοση φτάνει έως και τα 2300 Lumen (ο ισχυρότερος φακός κεφαλής του κόσμου) µε τις ίδιες δυνατότητες λειτουργίας και ρυθμίσεων όπως οι TIARA και ελάχιστο βάρος 49 gr.

Και οι δύο σειρές βγαίνουν σε θερμό ή ψυχρό φως, είναι απολύτως στεγανοί, μπορούν και λειτουργούν σε βάθος 10 m λόγω πιεστικού διακόπτη, ενώ διατηρούν τη στεγανότητά τους έως τα 50 m.

ΒΑΡΤΑΛ - Ε. & Ι. ΒΑΡΟΥΞΗ Ο.Ε. 210 8002.155
Comodo SSL