Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Υβριδικές αρματωσιές από τη Βαρτάλ

Υβριδικές αρματωσιές από τη Βαρτάλ

Υβριδικές αρματωσιές από τη Βαρτάλ, με την εγγύηση Seaguar

Η ΒΑΡΤΑΛ ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά μέσω των αντιπροσώπων της , μία σειρά από υβριδικές αρματωσιές που παράγει στην Ελλάδα. Σε αυτές χρησιμοποιούνται οι δύο δυνατότερες και ακριβότερες πετονιές της αγοράς, η Grand Max και η Grand MaxFX της Seaguar. Οι αρματωσιές αυτές αποκαλούνται «υβριδικές», γιατί κατασκευάζονται με δύο διαφορετικές πετονιές, FX για μάνα και Grand Max για παράμαλλο. Η ιδέα της χρήσης δύο διαφορετικών κωδικών πετονιάς fluorocarbon προέκυψε από την ανάγκη για εύκαμπτη και ανθεκτική μάνα αρματωσιάς στα shock (κατά την εκτόξευση, την πρόσκρουση στο νερό και το «κάρφωμα»), και παράμαλλα σκληρά, που να «στέκονται» μακριά από τη μάνα και να μη στρίβουν.

Όσον αφορά στη δύναμη της αρματωσιάς, εγγύηση αποτελεί η χρήση των δύο ανθεκτικότερων πετονιών της παγκόσμιας αγοράς. Το ίδιο εγγυημένα είναι και τα δεσίματα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντοχή στους κόμπους και χαρίζοντας στο χρήστη ασφάλεια και σιγουριά.

Τα αγκίστρια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των αρματωσιών είναι carbon steel Μade in Japan, και όπως τονίζει η εταιρεία θα ακολουθήσουν και άλλοι τύποι αρματωσιών, με μάνα και παράμαλλα σε μήκη και διαμέτρους που θα καλύπτουν τα περισσότερα ψαρέματα.

 

ΒΑΡΤΑΛ - Ε. & Ι. Βαρουξή 0.Ε. 210 8002155
Comodo SSL