Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ζόκες-Κοντοφύλακες - TAI RUBBER LOLIPOP από τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ζόκες-Κοντοφύλακες - TAI RUBBER LOLIPOP από τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Η εταιρεία Κόσµος της Θάλασσας φέρνει στην αγορά τα τεχνητά Lolipop, κατασκευασµένα µε µεράκι και ποιότητα. Τα τεχνητά Lolipop είναι φτιαγµένα για να σας συντροφέψουν στις τεχνικές της ζόκας, του tai rubber και του κοντοφύλακα, και ξεχωρίζουν για την προσεκτική σχεδίαση, την πολύ προσεκτική επιλογή των υλικών, το άψογο φινίρισµα, και τη µεγάλη τους αποτελεσµατικότητα που επιβεβαιώνονται καθηµερινά επιτυγχάνοντας συλλήψεις όµορφων ψαριών.

Αρχίζοντας από τις ζόκες, ένα εργαλείο µε διαχρονική αξία, τα τεχνητά Lolipop διαθέτουν ισχυρά, πολύ ποιοτικά αγκίστρια της Mustad, ανοξείδωτους κρίκους για την προσαρµογή των παράµαλλων µε τα αγκίστρια και την προσάρτηση στη µάνα του µηχανισµού µας, τρισδιάστατα, εξαιρετικά αληθοφανή µάτια µε δυνατά ανακλαστικά χαρακτηριστικά, είναι πλαστικοποιηµένα µε ειδική επίστρωση, ανθεκτική στις προσκρούσεις και τις τριβές µε αντικείµενα του βυθού, και φωσφορίζουν έντονα, προκαλώντας τα ψάρια σε χαµηλές φωτιστικές συνθήκες, δηλαδή σε µεγαλύτερα βάθη όπου το φως του ήλιου φθάνει αµυδρά ή όταν οι µέρες είναι πολύ µουντές. Παρόµοια χαρακτηριστικά διαθέτουν και τα µολύβια για κοντοφύλακα, αλλά και τα tai rubber τεχνητά όσον αφορά στο φινίρισµα του βαριδιού.

Ειδικά για τα tai rubber όµως, αξίζει να τονίσουµε τον ιριδισµό που παράγουν τα µάτια της κεφαλής και το ολογραφικό φύλλο στο πλάι, λεπτοµέρειες οι οποίες εκτοξεύουν την προσελκυστική τους ικανότητα. Να σηµειώσουµε επίσης ότι διαθέτουν σιλικονούχα φούστα πολύ καλής ποιότητας, µε δυνατούς χρωµατικούς συνδυασµούς και µεγάλη αντοχή. Ειδικά για την προστασία του νήµατος από τις τριβές µε το µέταλλο, διαθέτουν πλαστικό σωληνάκι, το οποίο διατρέχει χωρίς να κινδυνεύει να ξεφτίσει ή να κοπεί. Το φινίρισµα του τεχνητού απογειώνει η χρωµατική παραλλαγή που µιµείται λέπια και διαθέτει UV ιδιότητες!

Ο Κόσμος της Θάλασσας 2810 823 210 www.bestfishing.gr
Comodo SSL