Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φωτιά σε Πάρκινγκ Σκαφών στη Βάρη

28 Μαΐου, 2024

Φωτιά σε Πάρκινγκ Σκαφών στη Βάρη

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου σταθμεύονται και συντηρούνται σκάφη αναψυχής το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Μαΐου 2024, στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στη συμβολή με την οδό Αμοργού στη Βάρη, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Μόλις ξέσπασε η φωτιά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα, αποστέλλοντας 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα στο σημείο. Οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης, προσπαθώντας να αποτρέψουν την εξάπλωση της φωτιάς σε παρακείμενους επαγγελματικούς χώρους αλλά και τα υπόλοιπα σκάφη του πάρκινγκ.

Η φωτιά παρέμεινε περιορισμένη στον χώρο του πάρκινγκ σκαφών, χωρίς να ξεφύγει (Σύμφωνα με πληροφορίες καταστράφηκαν δύο σκάφη).

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εργάστηκαν εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τελικά, η φωτιά έσβησε πλήρως στη 1 το πρωί της Τρίτης, 28 Μαΐου 2024.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια της φωτιάς. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Βάρης Κορωπίου Φωτιά Φωτιά σε σκάφη Φωτιά σε πάρκινγκ σκαφών
Comodo SSL