Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι

5 Σεπτεμβρίου, 2016

Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι

Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο ΜεσολόγγιΦουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι

Έπιασε «λαβράκι» το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, αφού εντόπισε και καταδίωξε 10μετρο φουσκωτό σκάφος με 900 ίππους (τριπλή τοποθέτηση 3 x 300 Hp) φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, και μάλιστα σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1.000 κιλών.

Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο ΜεσολόγγιΤο ύποπτο σκάφος, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αναζήτησε το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους τις πρωινές ώρες (Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016). Ο χειριστής του 10μετρου φουσκωτού μόλις αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν, κατευθύνθηκε προς τα αβαθή των εκβολών ποταμού Ευήνου, και αφού το προσάξαρε διέφυγε προς την στεριά.

Ακολούθησε η αποκόλληση του φουσκωτού από τα αβαθή και η μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών προς το λιμένα του Μεσολογγίου για πλήρη καταμέτρηση. Παράλληλα εξακολουθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη και τυχόν άλλων συνεπιβαινόντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φουσκωτό είχε ξεκινήσει από την Αλβανία για να εκφορτώσει το χασίς στο συγκεκριμένο σημείο του Μεσολογγίου.

Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι Φουσκωτό σκάφος με χασίς στις εκβολές του Ευήνου στο Μεσολόγγι fouskoto-skafos-me-chasis-mesologgi-3

Tags
Λιμενικό Σώμα Ναρκωτικά Μεσολόγγι Λιμεναρχείο Μεσολογγίου Καταδίωξη Παράνομο Φορτίο
Comodo SSL