Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φουσκωτά ARIMAR με εξωλέμβιους κινητήρες HIDEA μόνο στα MARINA Stores!

29 Απριλίου, 2020

Φουσκωτά ARIMAR με εξωλέμβιους κινητήρες HIDEA μόνο στα MARINA Stores!

Αποκλειστικά στα MARINA Stores μπορείτε να βρείτε τα ιταλικής προέλευσης φουσκωτά βαρκάκια ARIMAR, και να τα εξοπλίσετε με τους εξωλέμβιους κινητήρες HIDEA!

Αξιόπιστα κι ασφαλή, τα φουσκωτά βαρκάκια ARIMAR είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη, κατάλληλα για αυτόνομη χρήση, αλλά και ως tender.

Οι εξωλέμβιες μηχανές υψηλής απόδοσης HIDEA ολοκληρώνουν την εμπειρία των θαλάσσιων εξορμήσεων, πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Kατασκευασμένα με τεχνολογία αιχμής, αλλά και με εκλεπτυσμένο στυλ, τα φουσκωτά βαρκάκια της ARIMAR χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες, σε φουσκωτά βαρκάκια αναδιπλούμενα και σε φουσκωτά βαρκάκια με πολυεστερική γάστρα.

Αποκλειστικά στα καταστήματα Marina Stores, μπορείτε να βρείτε τις εξωλέμβιες μηχανές υψηλής απόδοσης HIDEA, για να «ολοκληρώσετε» έτσι το προϊοντικό πακέτο για τις θαλάσσιες εξορμήσεις σας. Οι 4 χρονες μηχανές HIDEA, από 2.5HP έως 60HP, σας προσφέρουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις, μέσα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, για να απολαύσετε τις εξερευνήσεις σας στο νερό, πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Τα Marina Stores συνεχίζουν πιστά να παρέχουν τον καλύτερο εξοπλισμό για το σκάφος, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βρείτε τα Marina Stores online, αλλά και τηλεφωνικά, μέσω του site www.marinastores.gr ή καλέστε στο 2104178089.

Διαβάστε εδώ περισσότερα: https://www.marinastores.gr/announcement.php?id=48

Tags
Φουσκωτά Συμβατικά Φουσκωτά Arimar Συμβατικό Φουσκωτό Μικρά Φουσκωτά Marina Stores Φουσκωτά Σκάφη Εξωλέμβιοι Κινητήρες Hidea Εξωλέμβιες
Comodo SSL