Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Freedive Greece_ADVANCED FREEDIVER (PADI Freediving Course) 21 - 25 Ιουνίου 2017 ZoumboSub Diving Center, Βόλος.

Μάιος 28, 2017

Freedive Greece_ADVANCED FREEDIVER (PADI Freediving Course) 21 - 25 Ιουνίου 2017 ZoumboSub Diving Center, Βόλος.

Το επόμενο εκπαιδευτικό σχολείο της Freedive Greece έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με το κέντρο καταδυτικής εκπαίδευσης Zoumbosub, για τις ημερομηνίες από 21 έως και 25 Ιουνίου 2017, στο Βόλο.

Η εκπαίδευση εστιάζει σε θέματα χαλάρωσης, αναπνοής και φυσιολογίας του αναπνευστικού συστήματος και της ακουστικής περιοχής.

Η Στατική (STA) και η Δυναμική (DYN) Άπνοια, η Ελεύθερη Βύθιση (FIM) και τα Σταθερά Βάρη (CWT), είναι ενότητες οι οποίες διδάσκονται σύμφωνα με τα θεωρητικά πρότυπα και την εφαρμογή των πρακτικών ασκήσεων του συστήματος διδασκαλίας της ακαδημίας ελεύθερης κατάδυσης της Freedive Greece.
Στόχος είναι οι υποψήφιοι να κατανοήσουν απόλυτα (μέσα από την επίδειξη κατάλληλου οπτικοακουστικού εκπαιδευτικού υλικού) τη διαφορά ανάμεσα στην “καλή” και την “κακή” καταδυτική πρακτική. Όλες οι πρακτικές ασκήσεις στο νερό μαγνητοσκοπούνται έτσι ώστε ο εκπαιδευτής τους να είναι σε θέση να αναλύσει την καταδυτική τεχνική για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων δίνεται έμφαση τόσο στην ασφάλεια κατά την ελεύθερη κατάδυση, όσο και στην ανάπτυξη της τεχνικής και τις επιδόσεις του ελεύθερου δύτη.

Οι υποψήφιοι που θα επιτύχουν τους επιδιωκόμενους στόχους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, γίνονται μέλη της Ακαδημίας Ελεύθερης Κατάδυσης της Freedive Greece και λαμβάνουν σχετικό πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την PADI.
Για πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εγγραφές, επικοινωνήστε με email στο info@freedivegreece.com ή στα τηλέφωνα +30 210 38 00 674 | +30 6944 50 66 79.

Tags
Ελεύθερη Κατάδυση Σχολεία
Comodo SSL