Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φυλακισμένος πίσω από κλοπές εξωλέμβιων μηχανών αξίας 39.600 ευρώ

Μάιος 16, 2019

Φυλακισμένος πίσω από κλοπές εξωλέμβιων μηχανών αξίας 39.600 ευρώ

Η συνολική αξία των κλεμμένων εξωλέμβιων, που εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν στην Ρουμανία, υπολογίζεται σε 39.600 ευρώ

Ήδη βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για κλοπές εξωλέμβιων μηχανών ένας 39χρονος Ρουμάνος, μέλος σπείρας ομοεθνών του που είχε ρημάξει τα σκάφη στις παραλίες της Φθιώτιδας. Όμως, ακόμη εξιχνιάζονται κλοπές που διέπραξε μαζί με τους άγνωστους συνεργούς του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας, από τον Οκτώβριο του 2017 ως και τον Ιανουάριο του 2018, ο 39χρονος είχε κλέψει άλλες τρεις εξωλέμβιες από τις περιοχές Αρκίτσα, Τραγάνα και Σκάλα Αταλάντης στη Λοκρίδα και άλλες τρεις από την ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας όπου είχε αποπειραθεί να κλέψει ακόμη μια.

Η συνολική αξία των κλεμμένων εξωλέμβιων, που εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν στην Ρουμανία, υπολογίζεται σε 39.600 ευρώ. Γι’ αυτές, σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος του φυλακισμένου αλλοδαπού, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές.

Πηγή: Protothema.gr

Tags
Κλοπή Κλοπή Εξωλέμβιας Κλοπές Σκαφών
Comodo SSL