Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, 26/1/2020

13 Μαρτίου, 2020

Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, 26/1/2020

Πραγµατοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η γενική συνέλευση του σωµατείου µας, στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να προσέρχονται τα µέλη µας από την Αθήνα αλλά και πολλοί εξ αυτών ήταν από την επαρχία. Ο κ. Πέρος Καµίτσης από την Πάτµο, ο κ. Γεωργούλης από τη Σίφνο, ο κ. Γενναδόπουλος από τη Μήλο, ο κ. Ντέτσικας από τα Σύβοτα Ηγουµενίτσας, ο κ. Μάνεσης από την Κέρκυρα, ο κ. Απέργης από την Τήνο, ο κ. Κρώνης από την Πάρο, ο κ. Μουλατσιώτης από το Λεωνίδιο, ο κ. Μπερτσάτος από το Σκουροχώρι Ηλείας, ο κ. Πέτρος Βιττωράτος και ο γιος του Γεράσιµος από την Κεφαλονιά και ο κ. Θεοχάρης από τη Λευκάδα.

Επίσης από το Κρανίδι ο κ. Αυδούλης και ο κ. Καραµαντζάνης, από τον Γαλατά ο κ. Παπαδάκης, από την Ερµιόνη ο κ. Αργείτης, από τη Ζάκυνθο ο κ. Τσικνής, από τη µακρινή Ίο ο κ. Κουτσούρβεης, από τη Σαντορίνη ο κ. Ζαµπέλης, από τον Βόλο ο κ. Πρίκας, από την Εύβοια ο κ. Σιβρής, από τον Κόρφο ο κ. Μανωλάκης και από την Κόρινθο ο κ. Παπαγεωργίου.

Σε βαρύ κλίµα συγκινησιακής φόρτισης, ο πρόεδρος κ. Χρυσόστοµος Σουµαλάς, ξεκίνησε τις διεργασίες της γενικής συνέλευσης, λόγω του αναπάντεχου και ξαφνικού θανάτου, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, του εκλεκτού µας συναδέλφου και από τα ιδρυτικά µέλη του σωµατείου µας, Νίκου Αλεξανδρόπουλου και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη µνήµη του.

Στη γενική συνέλευση ήταν προσκεκληµένος ο κ. Εµµανουήλ ∆εληγιαννάκης, γενικός διευθυντής της εταιρείας DQSHellas για να του αποδοθεί τιµητική πλακέτα για την προσφορά και τη στήριξη στο σωµατείο µας να υλοποιήσει την πιστοποίηση των µελών του µε ISO 170 24. Επίσης οι κ.κ. Ξενικός Κωνσταντίνος, Βασίλειος Ζακολίκος και Γεώργιος Εµµανουήλ, οι οποίοι είναι οι εµπειρογνώµονες εξεταστές στην πρακτική εξέταση των µελών µας για την προσωπική δεξιότητα. Αφού παρέλαβαν την τιµητική πλακέτα, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τα µέλη του διοικητικού συµβουλίου και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια η διαδικασία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του σωµατείου µας ξεκίνησε µε την εκλογή του προέδρου. Πρόεδρός της εξελέγη παµψηφεί ο κ. ∆ηµήτριος Μουλατσιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους τους ευχήθηκε καλή χρονιά µε υγεία και προκοπή.

Ο αντιπρόεδρος του ∆.Σ. κ. Ευάγγελος Ταρασιάδης παρουσίασε τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης, και αναφέρθηκε στα πεπραγµένα του διοικητικού Συµβουλίου. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο ταµίας κ. Κουτσούρος που παρουσίασε τον απολογισµό του 2019 και τον προϋπολογισµό του 2020, τελειώνοντας µε τον κ. Μάνεση ο οποίος παρουσίασε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στο διάλειµµα κόψαµε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε στον συνάδελφο από την Πάτµο κ. Πέρο Καµίτση. Του ευχόµαστε να έχει προσωπική και οικογενειακή υγεία αλλά και επαγγελµατική ευηµερία.Στη συνέχεια, ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής του ∆ιοικητικού Συµβούλιου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη ∆ευτεροβάθµια Οργάνωση ΕΟΒΕΑΜΜ, για την τριετία 2020 – 2023.

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι στην ΕΟΒΕΑΜΜ θα συγκροτηθούν σε σώµα το επόµενο διάστηµα.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεµάτων της ηµερήσιας διάταξης και την εκλογοαπολογιστική διαδικασία ο πρόεδρος της γενικής συνέλευση κ. ∆ηµήτριος Μουλατσιώτης κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης και ανανέωσε το ραντεβού για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.

Ο πρόεδρος και τα µέλη του διοικητικού συµβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωµατείου µας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, µε οικογενειακή υγεία και επαγγελµατική ευηµερία.

Tags
ΣΕΜΕΞ Γενική Συνέλευση [jetpack-related-posts]
Comodo SSL