Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γεωργιάδης: έχω ψηφίσει να μην απαγορευτεί το ψάρεμα και το κυνήγι

8 Φεβρουαρίου, 2021

Γεωργιάδης: έχω ψηφίσει να μην απαγορευτεί το ψάρεμα και το κυνήγι

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον realfm αναφέρθηκε στην απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος.

«Σε όλες τις σχετικές συζητήσεις έχω ψηφίσει να μην απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα» διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Έπειτα ακροατής ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη αν πρέπει στους κυνηγούς και στους ψαράδες να δοθούν πίσω τα χρήματα που ξόδεψαν για μία άδεια που δεν χρησιμοποίησαν φέτος ή για τον φόρο στη βάρκα που δεν την έλυσαν ποτέ.

«Από την ώρα που το κράτος σου ζήτησε χρήματα για να σου παράσχει μια άδεια και το κράτος σε εμπόδισε να ασκήσεις την άδεια σου, έχει ευθύνη. Είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμιστεί. Εμένα μου αρέσει τα κράτη να έχουν τα ίδια, συνέπεια. Όταν το κράτος απαιτεί από τον πολίτη να είναι ο πολίτης συνεπής στις υποχρεώσεις του προς αυτό, πρέπει και το κράτος να είναι συνεπές προς τις υποχρεώσεις και κινήσεις προς τον πολίτη. Αυτός είναι ο βασικός τρόπος για να οικοδομείται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη. Υπό αυτή την έννοια το κράτος έχει κάνει ένα φάουλ και πρέπει να δούμε πώς θα ρυθμιστεί». Δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Η κυβέρνηση έχει πάντα την τελική απόφαση!

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Η κυβέρνηση έχει πάντα την τελική απόφαση, η επιτροπή εισηγείται. Δεν μπορεί πάντα ότι εισηγούνται, να μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη. Δεν μπορεί να ξέρει καθένας πώς λειτουργεί η αγορά. Δεν κατηγορώ την επιτροπή, να μην παρεξηγηθώ. Χρειάζεται μια συνεννόηση. Η επιτροπή κάνει πολύ καλά την δουλειά της και οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ κουρασμένοι, τους έχουν ανατεθεί πολλές ευθύνες, είχαν μια μαραθώνια συνεδρίαση την Παρασκευή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή: real.gr

Tags
Ψάρεμα απαγορεύσεις Απαγόρευση Αλιείας Κορονοϊός Lockdown
Comodo SSL