Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γίνε συνδρομητής και κέρδισε μηχανισμό ψαρέματος αξίας 40 ευρώ!

14 Φεβρουαρίου, 2018

Γίνε συνδρομητής και κέρδισε μηχανισμό ψαρέματος αξίας 40 ευρώ!

Γίνε συνδρομητής στο περιοδικό Boat & Fishing και κέρδισε δωρεάν ένα μηχανισμό νέας γενιάς Shizuka SK-7 5000 FD

Για πρώτη φορά, με την ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Boat & Fishing λαμβάνεις στη πόρτα σου το μηχανισμό ψαρέματος Shizuka SK-7 5000 FD, αξίας 40 ευρώ! Μία μοναδική ευκαιρία, προσφορά της εταιρίας ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ.

Περιοδικό BOAT & FISHING
Tο πιο ολοκληρωμένο Ελληνικό περιοδικό για το Ψάρεμα, το Ψαροτούφεκο και το Σκάφος! Το περιοδικό Boat & Fishing κυκλοφορεί κάθε μήνα με πλούσια ύλη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος ερασιτεχνικής αλιείας, τόσο από το σκάφος, όσο και από την ακτή. Δοκιμές σκαφών, παρουσιάσεις κινητήρων, νέα προϊόντα και τεχνικά θέματα, ολοκληρώνουν την ύλη του Boat & Fishing χαρίζοντας ενημέρωση, γνώση και ψυχαγωγία. Μια μεγάλη και έγκυρη ομάδα αρθρογράφων από όλη την Ελλάδα, μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο ψάρεμα με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον το περιοδικό συνοδεύεται από ένα DVD ποικίλης ύλης, με ψαρέματα από σκάφος, ακτή, παρουσιάσεις σκαφών και εξοπλισμού.

Δώρο ο μηχανισμός νέας γενιάς Shizuka SK-7 5000 FD
O Shizuka SK-7 5000 FD,  είναι ένας ποιοτικός μηχανισμός σταθερού τυμπάνου με σημαντικές δυνατότητες και ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Το σώμα του μηχανισμού είναι κατασκευασμένο από κράμα γραφίτη, ένα υλικό με περιορισμένο βάρος και μεγάλη αντοχή. Διαθέτει μπομπίνα αλουμινίου και εφεδρική μπομπίνα από γραφίτη. Η μεγάλη χωρητικότητα της μπομπίνας και η εξαιρετική ελκτική ικανότητα του μηχανισμού, τον καθιστούν κατάλληλο για διάφορες τεχνικές ψαρέματος.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ:
Από το σκάφος ο νέος μηχανισμός Shikuza SK-7 5000 FD θα χρησιμοποιηθεί για καθετή, ψάρεμα καλαμαριών, συρτή αφρού ή τσαπαρί. Από την ακτή θα ψαρέψουμε καλαμάρια ή πολυάγκιστρα, casting και light surf.

Η ρύθμιση των φρένων γίνεται από το πάνω μέρος του μηχανισμού, και  υπάρχει σύστημα απεριόριστης αντεπιστροφής για καλύτερο έλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις. Ο εργονομικά σχεδιασμένος μοχλός είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και το ζύγισμα του ρότορα έχει γίνει μέσω υπολογιστή για πιο ομαλή λειτουργία. Ο Shizuka SK-7 έχει βάρος 362 γραμμάρια και σχέση περιστροφής 5.2:1. Η χωρητικότητα της μπομπίνας του είναι 0,35 mm / 195 m, 0,40 mm/ 150 m, 0,50 mm / 95 m. Ο μηχανισμός διατίθεται έτοιμος για ψάρεμα με την κύρια μπομπίνα γεμισμένη με διάφανη πετονιά 0.35 mm.

Με ετήσια συνδρομή στο Boat & Fishing αξίας 79,99 Ευρώ, κερδίζεις:
– Καλύτερη τιμή ανά τεύχος
– Δωρεάν μεταφορικά στη πόρτα σου με ΕΛΤΑ
– Χωρίς τις καθυστερήσεις της διανοµής στην επαρχία
– Το μηχανισμό Shikuza SK-7 5000 FD αξίας 40 ευρώ!

Αποκτήστε τα τώρα!
Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, με κατάθεση σε λογαριασμό, αλλά και με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109700855 (10:00 – 17:30) ή πατήστε στο παρακάτω λινκ για να προχωρήσετε τη συνδρομή ηλεκτρονικά: https://www.boatfishing.gr/product/etisia-syndromi/

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Μηχανισμός Ψαρέματος
Comodo SSL