Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γίνε συνδρομητής και κέρδισε Ψάρι-Μαξιλάρι!

29 Ιουνίου, 2018

Γίνε συνδρομητής και κέρδισε Ψάρι-Μαξιλάρι!

Γίνε συνδρομητής στο περιοδικό Boat & Fishing και κέρδισε δωρεάν ένα Ψάρι-Μαξιλάρι Συναγρίδα, Τσιπούρα ή Τόνο!

Προσφορά Ιουλίου! με την ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Boat & Fishing λαμβάνεις στη πόρτα σου το γνωστό Μαξιλάρι-Ψάρι Συναγρίδα, Τσιπούρα ή Τόνο! Μία μοναδική ευκαιρία, προσφορά της εταιρίας ΙΟΡΔΑΝΗΣ – ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ.

Περιοδικό BOAT & FISHING
Tο πιο ολοκληρωμένο Ελληνικό περιοδικό για το Ψάρεμα, το Ψαροτούφεκο και το Σκάφος! Το περιοδικό Boat & Fishing είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε μήνα με πλούσια ύλη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος ερασιτεχνικής αλιείας, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή. Δοκιμές σκαφών, παρουσιάσεις κινητήρων, νέα προϊόντα και τεχνικά θέματα ολοκληρώνουν την ύλη του Boat & Fishing χαρίζοντας ενημέρωση, γνώση και ψυχαγωγία. Μια μεγάλη και έγκυρη ομάδα αρθρογράφων από όλη την Ελλάδα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο ψάρεμα με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον το περιοδικό συνοδεύεται από ένα DVD ποικίλης ύλης, με ψαρέματα από σκάφος, ακτή, παρουσιάσεις σκαφών και εξοπλισμού.

ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΨΑΡΙΑ – ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ:
Ενεργοποιήστε την ετήσια συνδρομή και κερδίστε δωρεάν ένα από τα τρία παρακάτω μαξιλάρια:
• Τσιπούρα 60 εκατοστών
• Συναγρίδα 85 εκατοστών
• Τόνος 66 εκατοστών

Μαξιλάρια – Ψάρια
Αυτά τα μοναδικά μαξιλάρια απευθύνονται για παιδιά από 3 έως 103 ετών, για μικρούς και μεγάλους ψαράδες και είναι πολύ διαφορετικά από οτιδήποτε διατίθεται στα ράφια των καταστημάτων σήμερα. Σε όλους εµάς που το ψάρεµα είναι λατρεία, τα ψάρια-μαξιλάρια αποτελούν ένα όμορφο δώρο ή διακοσμητικό για το σπίτι. Στις αψαριές μπορεί να χρησιμεύσει και σαν… υποκατάστατο για την σχετική σέλφι! Τα μαξιλάρια είναι αποκλειστικά φτιαγµένα από αντιαλλεργικά συνθετικά υλικά, κατασκευασμένα στο χέρι και έχουν κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η εξωτερική επιφάνεια καλύπτεται από ένα μαλακό ύφασμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει πολυεστέρας, ειδικός για την παραγωγή μαξιλαριών. Έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους, που έχουν πραγματοποιηθεί από την SGS στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συμμόρφωση µε το νόµο EN71, σχετικά µε τα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν για τα παιχνίδια και µε την σχετική πιστοποίηση CE. Μεταξύ των σχεδίων της εταιρίας θα βρείτε λαβράκι, συναγρίδα, τόνο, ξιφία, πέρκα, κυπρίνο, φάλαινα όρκα, καρχαρία, μπακαλιάρο και άλλα σχέδια σε διάφορα μεγέθη.

Με ετήσια συνδρομή στο Boat & Fishing αξίας 79,99 ευρώ Κερδίζεις:
Καλύτερη τιμή ανά τεύχος
Δωρεάν μεταφορικά στη πόρτα σου με ΕΛΤΑ
Χωρίς τις καθυστερήσεις της διανοµής στην επαρχία
ΔΩΡΟ ένα Μαξιλάρι – Ψάρι τύπου Συναγρίδα, Τσιπούρα ή Τόνος 85, 60 και 66 εκατοστά αντίστοιχα.

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, με κατάθεση στον λογαριασμό μας αλλά και με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Αποκτήστε τα τώρα!
Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, με κατάθεση σε λογαριασμό, αλλά και με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109700855 (10:00 – 17:30) ή πατήστε στο παρακάτω λινκ για να προχωρήσετε τη συνδρομή ηλεκτρονικά: https://www.boatfishing.gr/product/etisia-syndromi-doro-psari-maxilari/

 

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing
Comodo SSL