Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΓΛΑΥΚΟΣ και SpearfishingForum.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την Ε.Ε.Υ.Α ΓΛΑΥΚΟΣ (Ένωση Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων)

22 Ιανουαρίου, 2021

ΓΛΑΥΚΟΣ και SpearfishingForum.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την Ε.Ε.Υ.Α ΓΛΑΥΚΟΣ (Ένωση Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων)

Ο Σύλλογος Φίλων Υποβρύχιου Κυνηγίου ΓΛΑΥΚΟΣ ανασυντάσεται, θα συνεργαστεί με το SpearfishingForum.gr για τη ίδρυση του νέου ενωτικού συλλόγου που θα ονομαστεί: Ε.Ε.Υ.Α ΓΛΑΥΚΟΣ (Ένωση Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας:

Αγαπητοί φίλοι,

Όλοι μας περάσαμε και περνάμε ακόμη πρωτόγνωρες στιγμές, οι οποίες μας κρατούν μακριά από την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Όμως παράλληλα με την απαγόρευση της διενέργειας ερασιτεχνικής αλιείας οποιασδήποτε μορφής λόγω κορωνοϊού, για όσους δε το γνωρίζουν, στους κυβερνητικούς κόλπους ετοιμάζεται ένα νέο σχέδιο νόμου ή προεδρικό διάταγμα (δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα) το οποίο κατά τη δήλωση της αρμόδιας υφυπουργού κας Αραμπατζή:

«Θα φέρει τέλος στην παράνομη Ερασιτεχνική αλιεία και την ανεξέλεγκτη διενέργεια αυτής»

Όλοι μας διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορούν πολιτικοί και τεχνοκράτες να κρίνουν μόνοι τους αμερόληπτα και δίκαια τί χρειάζεται αλλαγή περιορισμό ή ακόμη και απαγόρευση, ειδικά στην Ερασιτεχνική υποβρύχια αλιεία!

Για ακόμη μία φορά οι Ερασιτέχνες υποβρύχιοι αλιείς στερούνται επίσημης ενημέρωσης και εκπροσώπησης στην επικείμενη διαβούλευση.

Στα πλαίσια των επαφών που έγιναν τους τελευταίους μήνες, κατέστη σαφές και κοινώς αποδεκτό από όλους αυτούς που οραματίζονται την πραγματική υπεράσπιση και διάδοση της δραστηριότητάς μας, παραμερίζοντας οποιοδήποτε προσωπικό όφελος και προβολή, πως είναι πια ο καιρός για ενωτικές κινήσεις, ώστε αυτή η κατάσταση ν’ αλλάξει.

Η Διαχειριστική και ιδιοκτησιακή ομάδα του SpearfishingForum.gr και ο Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος, με καθαρό μυαλό, πνεύμα αδελφοποίησης, κοινούς στόχους και πεποιθήσεις, από σήμερα σας ανακοινώνουμε την πλήρη συνεργασία μας, για τη ίδρυση του νέου ενωτικού συλλόγου που θα ονομαστεί: Ε.Ε.Υ.Α ΓΛΑΥΚΟΣ (Ένωση Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων).

Το SFF θα συνεχίσει να παρέχει στο ακέραιο τη φιλοξενία και την παροχή των υπηρεσιών του στους απλούς επισκέπτες και τα έως τώρα μέλη του, ως οφείλει, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί, εκμεταλλευόμενο όλες τις δυνατότητές του, ως ο διαδικτυακός τόπος συνάντησης και αλληλεπίδρασης των μελών του νέου συλλόγου Γλαύκου (πραγματοποιώντας διαδικτυακά συζητήσεις, ενημερώσεις, ανακοινώσεις, εγγραφές, για διάφορους λόγους δεν μπορούν να παραστούν δια ζώσης.

Με την κίνηση αυτή (αδελφοποίηση) δηλώνουμε έμπρακτα την αγάπη μας για το «ερασιτεχνικό» ψαροντούφεκο και την πεποίθηση μας πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Ήδη είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες σύνταξης του νέου του καταστατικού.

Καλούμε όσους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα ιδρυτικά μέλη, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εώς την Τετάρτη 27/1 με σχετική ανάρτηση ή με προσωπικό μήνυμα σε μέλος της διαχείρησης.

Μετά τις 27/1 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές μελών στο νέο σύλλογο.

Επίσης περιμένουμε την στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια συσπείρωσης των ανθρώπων της θάλασσας!

Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε, να συνεργαστούμε.

Ισχύς εν τη ενώσει.

ΓΛΑΥΚΟΣ

Tags
Γλαύκος SpearfishingForum.gr Ε.Ε.Υ.Α ΓΛΑΥΚΟΣ (Ένωση Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων) [jetpack-related-posts]
Comodo SSL