Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γνωρίστε το Άθλημα του SUP

Γνωρίστε το Άθλημα του SUP

Στις 17 Ιουνίου η εταιρεία Unigreen, σε συνεργασία με την εκπαιδεύτρια Έυη Τσαπέ, διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα του SUP στην παραλία του Ζούμπερι! Το event είναι χορηγία της εταιρείας Aqua Marina και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Το Stand-Up Paddle Surfing, ή αλλιώς “σερφ με όρθια κωπηλασία” συνδυάζει ισορροπία και άσκηση, καθώς για να παραμείνεις πάνω στη σανίδα και να κωπηλατείς συμμετέχει ολόκληρο το σώμα. Το SUP μετράει 9 χρόνια ζωής στην Ελλάδα και είναι ένα άθλημα που μπορεί να κάνει ολόκληρη η οικογένεια, από τον παππού μέχρι τα εγγόνια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Divers Club στην παραλία του Ζούμπερι, Νέα Μάκρη Αττικής.

Στο event θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το πιο προσιτό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό θαλάσσιο άθλημα σανίδας! Θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση πάνω στη χρήση της σανίδας και του κουπιού τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα και εκτός του ότι θα μάθεις πολλά από τα μυστικά του αθλήματος, θα μπορέσεις να συμμετέχεις και σε διασκεδαστικό διαγωνισμό!
Εάν επιθυμείς να συμμετέχεις – καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες- δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στο μέσα από ένα post στο event για να εξασφαλίσεις τη θέση σου. Εάν κάποιος/α φίλος/η σου ενδιαφέρεται, ελάτε μαζί!

ΔΕΣ ΤΟ EVENT ΕΔΩ: https://www.facebook.com/events/103453293592253

Η ώρα προσέλευσης είναι στις 15.00μμ το μεσημέρι του Σαββάτου και – αν δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις – μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και εκεί. Ηλικίες: 10-60 ετών

UNIGREEN.A.E

Tags
SUP Unigreen Aqua Marina Ζούμπερι Νέα Μάκρη Divers Club Stand-Up Paddle
Comodo SSL