Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γοφάρι βάρους 6 kgr. με καμάκι! - 3ο Παγκόσμιο ρεκόρ για τον Έλληνα Δήμο Αδάμη

Μάρτιος 12, 2020

Γοφάρι βάρους 6 kgr. με καμάκι! - 3ο Παγκόσμιο ρεκόρ για τον Έλληνα Δήμο Αδάμη

Ο Δήμος Αδάμης, γνωστός από το κανάλι του Spearfishing Life στο YouTube, είναι πλέον κάτοχος και τρίτου παγκόσμιου ρεκόρ στον οργανισμό «European Spearfishing Records Association» για την σύλληψη ενός γοφαριού βάρους 5,885 κιλών με polespear.

To pole spear, είναι μία αρχαία μορφή ψαροτούφεκου, ένα καμάκι με λάστιχο που πολλαπλασιάζει το βαθμό δυσκολίας σε σχέση με το ψαροτούφεκο αφού η απόσταση βολής μειώνεται δραματικά.

Ζητήσαμε από τον Δήμο να μας μεταφέρει την εμπειρία του: «Στην Εύβοια στις 26/1/20 ψάρευα με ένα φίλο μου επί δυόμιση ώρες σε 13 βαθμούς νερό. Πέρασαν λαβράκια και γοφάρια μικρότερα περιμένοντας κάτι καλύτερο. Στο τέλος εμφανίστηκε ένα κοπάδι με μεγάλα γοφάρια σε ενάμιση μέτρο βάθος. Διάλεξα ένα από τα πιο μεγάλα και το χτύπησα. Έδωσε μια μάχη για λίγα λεπτά. Στο τέλος τα κατάφερα και το έβγαλα. Όταν το ζύγισα είδα ότι ήταν πολύ μεγάλο ψάρι. Έστειλα τα στοιχεία. Και μετά λίγες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός το κατοχύρωσε ως παγκόσμιο ρεκόρ!»

Ο Δήμος είναι κάτοχος δύο ακόμα ρεκόρ, ένα λαβράκι με polespear καθώς και συναγρίδας βάρους 12,7kg πιασμένη με ψαροτούφεκο στη Ζάκυνθο.

Διαβάστε περισσότερα (VIDEO + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) εδώ: “Γοφάρι με Polespear, το χρονικό ενός παγκόσμιου ρεκόρ”

Γοφάρι με Polespear, το χρονικό ενός παγκόσμιου ρεκόρ

Tags
Ψάρι ρεκόρ Ρεκόρ Δήμος Αδάμης Polespear Γοφάρι Παγκόσμιο Ρεκόρ
Comodo SSL