Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αλέξανδρος Καραμπάσης Πρόεδρος Φ.Α.Ρ.

GREECE OPEN 2016 “RHINO POWER” event & 1ος Πανελλήνιος αγώνας

Μάιος 12, 2016

GREECE OPEN 2016 “RHINO POWER” event & 1ος Πανελλήνιος αγώνας

Στις 6, 7 & 8 Μαΐου διεξήχθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης ο 10ος αγώνας Ρίψεων Θαλασσίων Βαρών από το σύλλογο Φ.Α.Ρ. με την ονομασία GREECE OPEN 2016 “RHINO POWERevent.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που για τον Φ.Α.Ρ. είχε επετειακό χαρακτήρα μιας και όπως προαναφέραμε είναι η 10 συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Φέτος ο αγώνας ήταν προς τιμήν του Άγγλου Αθλητή, Κου Jay Lee, γνωστού στον χώρο ως Rhino Power. Ο αγώνας συγκέντρωσε 39 αθλητές από την Μεγάλη Βρετανία, την Αλβανία και την Ελλάδα.

boles_FAR_pinΕκτός από την 10η αυτή εκδήλωση, ο Φ.Α.Ρ. είχε και άλλον έναν λόγο να γιορτάσει τη φετινή εκδήλωση, αφού για πρώτη φορά, την πρώτη θέση του τουρνουά καθώς και των δύο εκ των τεσσάρων κατηγοριών (100 & 150gr), κέρδισε ένας Έλληνας Αθλητής, ο Γιώργος Μπόνης.

Ο αγώνας για άλλη μια χρονιά διεξήχθη σε ένα φανταστικό κλίμα καθώς οι Αθλητές του χώρου είναι φίλοι μεταξύ τους, συναγωνίζονται συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις και έχουν φτάσει σε επίπεδο να συμμετέχουν σε αγώνες με πρωταρχικό σκοπό να απολαύσουν τον όμορφο συναγωνισμό και την όμορφη παρέα.

Φέτος ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ακόμα μια πρωτοτυπία αφού εκτός του ότι ήταν ένας διεθνής αγώνας, ήταν παράλληλα και ο πρώτος (εκ των δύο) Πανελλήνιος αγώνας μέσω των οποίων θα βγει η Εθνική Αποστολή για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΥΔΑ. Ο Φ.Α.Ρ. ο οποίος συμμετείχε με 17 αθλητές, ο ΤΡΙΤΩΝ FISHING CLUB με 2 αθλητές, ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ με έναν, o Α.Σ.Ε.Α. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ με έναν & o Α.Ε.Ο.Κ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Καβάλας με έναν.

Η καλύτερη επίδοση επετεύχθη από τον Γιώργο Μπόνη στα 150γρ και ήταν 247,44 μέτρα.

Πρώτος στην Γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατετάγη ο Γιώργος Μπόνης από τον Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη ενώ ο Μάκης Κυριακίδης και Κώστας Γενίκης κατετάγησαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα από τον σύλλογο Φ.Α.Ρ.

boles_FAR_07 boles_FAR_08

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του, την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του Αγώνα καθώς επίσης και τους Χορηγούς του αγώνα, Shimano Hellas-Αφοι Κασάμπαλη, Fishing4Fan-Φ. Κολοβός, Εν Πλώ – Χ. Καλαϊτζής, Hobbi.gr – Θ. Καρασαββίδης, Vaggos Fishing Club – Χ. Βουβούσας, Ταβέρνα “Ανέστης”, Charlie Formula Tournament Bearings, Sakuma, The Rocket Reel Company.

boles_FAR_06 boles_FAR_05 boles_FAR_03 boles_FAR_02

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο με τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τον Μάιο του 2017 με το GREECE OPEN 2017 “Alan Varleyevent.

Comodo SSL