Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

H εταιρία ειδών αλιείας Vaggos Fishing Club αλλάζει σε FishingLand!

23 Ιανουαρίου, 2023

H εταιρία ειδών αλιείας Vaggos Fishing Club αλλάζει σε FishingLand!

Μετά από 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στο κλάδο των Ζωντανών Δολωμάτων και Ειδών Αλιείας, ο Χρήστος Βουβούσας και η ομάδα του, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το θρυλικό όνομα της εταιρίας Vaggos Fishing Club με το καινούριο και ανανεωμένο όνομα FishingLand.

Με νέο όνομα και νέο λογότυπο, ξεκινά η επόμενη δεκαετία, όπως και νέες ιδέες και ιδιαίτερο ζήλο σε όλο το φάσμα της ερασιτεχνικής αλιείας.

Στόχος της FishingLand είναι να προμηθεύσει το σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό ψαρά με εξοπλισμό και γνώσεις για να απολαμβάνει όλο το μεγαλείο της θάλασσας.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη όλων αυτών των χρόνων. Υποσχόμαστε τα καλύτερα για εσάς!» Χρήστος Βουβούσας

Η ιστορία του Vaggos Fishing Club ξεκινάει το 2004 όταν ο ιδρυτής των επιχειρήσεων “ΒΑΓΓΟΣ“ και πατέρας της επόμενης γενιάς, ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα στη Λάρισα με όρεξη και πάθος για μεταλαμπάδευση των γνώσεων στους φίλους του ψαρέματος και όχι μόνο. Σήμερα λειτουργούν 3 καταστήματα Λιανικής, 2 στη Λάρισα και 1 στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα η εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χοντρική εμπορία ζωντανών δολωμάτων.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Είδη Αλιείας Vaggos Fishing Club FishingLand [jetpack-related-posts]
Comodo SSL