Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

H Raymarine επιλέχθηκε σαν standard ηλεκτρονικός εξοπλισμός από την Princess, PRESTIGE & Spirit Yachts

3 Δεκεμβρίου, 2020

H Raymarine επιλέχθηκε σαν standard ηλεκτρονικός εξοπλισμός από την Princess, PRESTIGE & Spirit Yachts

H FLIR Systems’ Raymarine επιλέχθηκε από τα premium ναυπηγεία Princess Yachts, PRESTIGE & Spirit Yachts ως στάνταρ εξοπλισμός για τα νέα μοντέλα τους το 2020.

Tα προϊόντα της Raymarine επιλέγονται χρόνια τώρα από ναυπηγεία πολυτελών σκαφών χάρη στην ευκολία χειρισμού την αντοχή σε δύσκολες συνθήκες και την αξιοπιστία τους. Αυτά τα νέα μοντέλα σκαφών χρησιμοποιούν προϊόντα από την ευρεία γκάμα της Raymarine συμπεριλαμβανομένων best-in-class αισθητήρων και ‘έξυπνων’ συστημάτων πλοήγησης. 

Princess Yachts
Το νέο σκάφος X95, X-Class της Princess Yachts συνδυάζει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική με τις πολυχρηστικές οθόνες Raymarine Axiom XL. Σχεδιασμένες για premium yacht οι Axiom XL glass bridge αποτελούν την ναυαρχίδα της σειράς Axiom παρέχοντας εκπληκτική απόδοση και μεγάλη ευκολία χειρισμού από το λειτουργικό σύστημα LightHouse 3. Τρεις οθόνες 19-inch Axiom XL συγκροτούν το σύστημα πλοήγησης του X95’s εμφανίζοντας λειτουργίες χάρτη, ραντάρ, 3D sonar, αυτόματου πιλότου, οργάνων & πληροφορίες μηχανής στη διάθεση του καπετάνιου.

Το X95’s Axiom XL σύστημα πλοήγησης ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τις Raymarine IP CCTV κάμερες για κάλυψη μηχανοστασίου & blind spots. Μια FLIRM625CS θερμική κάμερα παρέχει ασφαλέστερη νυχτερινή πλοήγηση και το RaymarineClearCruise augmented reality αυξάνει το situational awareness, με επικάλυψη πληροφοριών πλοήγησης πάνω στην οθόνη βίντεο. Το σύστημα Raymarine Axiom XL αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό στα σκάφη Princess Yacts στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Ασία, μαζί με μια ευρεία γκάμα αισθητήρων και περιφερειακών.

Το εύρος τέτοιων συνεργασιών αναδεικνύει τη δύναμη της μακροχρόνιας σχέσης της Raymarine με την Princess Yachts. “Μέσα από τα χρόνια έχουμε μία πολύ παραγωγική σχέση με την ομάδα της Raymarine και συνεργαζόμαστε πολύ συχνά για να τον σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων για την γραμμή παραγωγής μας,” αναφέρει ο NickSmith, υπεύθυνος γραμμής παραγωγής της Princess Yachts. “Οι υπηρεσίες που μας παρέχει η Raymarine υποστηρίζουν το ναυπηγείο αλλά και το δίκτυο συνεργατών μας κάτι πολύ σημαντικό για την αξιοπιστία των σκαφών μας.”

Spirit Yachts
Η Spirit Yachts είναι ένα ακόμα ποιοτικό ναυπηγείο που εγγυάται προσοχή στη λεπτομέρεια. Το sloop-rigged, eco-friendly Spirit 111 sailing superyacht & το fuel-efficient P70 motor yacht έχουν μόλις παραδοθεί στους ιδιοκτήτες με πλήρη σειρά προϊόντων της Raymarine. Όπως και με την ν Princess, η Spirit τοποθετεί ως στάνταρ εξοπλισμό Raymarine Axiom οθόνες, i70 όργανα, αυτόματους πιλότους Evolution, energy-efficient ραντάρ Quantum CHIRP, FLIR M300 & M400 θερμικές κάμερες και CAM220 IP κάμερες.

“Η επιλογή των προϊόντων μας από τη Spirit Yachts αποτελεί τιμή μας” αναφέρει ο Gregoire Outters, General Manager της FLIR Systems’ Raymarine brand. “Είμαστε βέβαιοι για την απόδοση και την αξιοπιστία των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τη μοναδικά σχεδίαση των σκαφών της Spirit’s προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε σκάφος που παράγουν.”

Τέλος το νέο PRESTIGE X70, ένα σκάφος σχεδιασμένο στο πνεύμα των superyacht, είναι άλλο ένα σκάφος που φέρει ως στάνταρ εξοπλισμό Raymarine. Τρεις Axiom XL 16-inch παρέχουν πλοήγηση στο X70 main helm και δυο Axiom XL 19-inch συμπληρώνουν το flybridge. Όλο το σύστημα είναι δικτυωμένο παρέχοντας σε κάθε οθόνη αφής όλες τις λειτουργίες πλοήγησης.

Οι ιδιοκτήτες των X70 έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Raymarine Magnum ραντάρ, RVX1000 3D sonar & ClearCruise augmented reality. Το X70 θα είναι από τα πρώτα σκάφη PRESTIGE που θα έχουν το Raymarine DockSense® Alert assisted docking technology. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία FLIRmachine vision camera, το DockSense Alert δίνει οπτικά και ηχητικά σήματα προειδοποίησης όταν πλησιάζει το σκάφος κάποιο άλλο σκάφος η τον ντοκο απλουστεύοντας την διαδικασία docking. 

Αναγνώριση του Raymarine brandname
“Η παρουσία της Raymarine στο τιμόνι του PRESTIGE X70, Spirit Yachts και του Princess X95 αποτελεί αναγνώριση του Raymarine brandname στο χώρο του premiumyacht market,” πρόσθεσε ο Outters. “Ιδιοκτήτες που επενδύουν σε premium yachts απαιτούν τεχνολογίες και προϊόντα που είναι αξιόπιστα, φιλικά στον χρήστη, και καινοτόμο τεχνολογία. Η παρουσία της Raymarine σε αυτά τα best-in-class yachts επιβεβαιώνει την δέσμευση μας για συνεχή παρουσία στα premium navigation solutions.”

Φωτό Prestige: Jean François Romero

Tags
Raymarine Yachting Princess Yachts Spirit Yachts [jetpack-related-posts]
Comodo SSL