Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

H Yamaha μεγάλος χορηγός στην έκθεση Boat & Fishing Show 2024

1 Μαρτίου, 2024

H Yamaha μεγάλος χορηγός στην έκθεση Boat & Fishing Show 2024

Κάθε χρόνο, η έκθεση Boat & Fishing Show συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων εκθετών και επισκεπτών που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη θάλασσα.

Η Yamaha, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των θαλάσσιων μηχανών, είναι πάντα εκεί για να στηρίξει το μεγάλο ανοιξιάτικο ναυτικό event.

Μέσα από την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες της Yamaha Marine, στους συνεργάτες Yamaha, και να μάθουν για τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα προϊόντα της.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT GmbH στην Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής πώλησης προϊόντων Yamaha μέσω της Μοτοδίκτυο, ενώ εκπροσωπεί ηγετικές μάρκες αξεσουάρ και ένδυσης για τον αναβάτη.

Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζομένους σε 24 σημεία. Ο κύκλος εργασιών το 2022 ανήλθε στα 132 εκ. ευρώ.

www.motodynamics.gr

Χώρος Διεξαγωγής
MEC Παιανίας
Λ. Λαυρίου 301, Παιανία

Ωράριο Έκθεσης
Πέμπτη-Παρασκευή 15:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 21:00
Κυριακή: 10:00 – 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.boatfishingshow.gr/

Σχετική εικόνα

Tags
Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Boat & Fishing Show
Comodo SSL