Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

HYDROwrapping υδροβαφή από XLarge

19 Οκτωβρίου, 2016

HYDROwrapping υδροβαφή από XLarge

Η υδροβαφή όπως ακριβώς ονοµάζεται στα ελληνικά, είναι µια µέθοδος µε την οποία µπορείς να δώσεις χρώµα και σχέδιο σε οποιαδήποτε επιφάνεια µπορεί να βυθιστεί στο νερό. Από ένα απλό αντικείµενο έως και πολύπλευρα αντικείµενα (3D).

Η διαδικασία επεξεργασίας της υδροφαβής είναι ακριβώς η ίδια µε τη βαφή ενός αυτοκινήτου: Τρίψιµο, στοκάρισµα, αστάρι, βαφή και τέλος το βερνίκι. Ανάµεσα στο στάδιο της βαφής και του βερνικού µεσολαβεί η υδατοβαφή!

hydrowrapping_01Το σχέδιο της υδροβαφής που έχει επιλεγεί µέσα από µια τεράστια γκάµα σχεδίων όπως ανθρακόνηµα, ξύλο, φωτιές, γεωµετρικά σχέδια κλπ. έρχεται και «κολάει» µε µια ιδαίτερη τεχνοτροπία επάνω στο αντικείµενο. Το αποτέλεσµα είναι άψογο και το φινίρισµά του µοναδικό, δίνοντας µία διαφορετική πινελιά στο αντικέιµενό σας, το οποίο µπορεί να είναι αξεσουάρ αυτοκινήτου, µηχανής, σκάφους, hobby, µουσικά όργανα, όπλα κλπ. Η HYDROwrapping εχοντας την υποστήριξη της ήδη καταξιωµένης στον χώρο των εκτυπώσεων XLARGE, σας εγγυάται για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα.

  • Περισσότερες πληροφορίες:
  • www.hydrowrapping.gr
  • Τηλ:  210 2851225

hydrowrapping_04 hydrowrapping_03 hydrowrapping_02 hydrowrapping_05

Tags
XLARGE
Comodo SSL