Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2019 κατέρριψε κάθε ρεκόρ!

4 Απριλίου, 2019

Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2019 κατέρριψε κάθε ρεκόρ!

Η BOAT & FISHING SHOW 2019, καταρρίπτοντας τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ επισκεψιμότητας και εκθετών του κλάδου, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη Θαλασσινή έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών επαγγελματιών, ξεπερνά τα standards πολλών άλλων Ευρωπαϊκών εκθέσεων!

Η αύξηση στην επισκεψιμότητα ήταν θεαματική και άγγιξε το 40%,  φτάνοντας τους 35.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα χώρο συνολικού εμβαδού 10.500 τμ., με 220 εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα.

Ο αριθμός επισκεπτών επιβεβαιώνει τη Boat & Fishing Show σαν την πιο ολοκληρωμένη Θαλασσινή έκθεση με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό, σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο, με την υψηλότερη προσέλευση επισκεπτών και με πρωτοφανή συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών (επαγγελματιών του κλάδου), που φέτος ξεπέρασαν τους 1.000!

Η Mercury – ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε μεγάλος χορηγός στην έκθεση Boat & Fishing Show 2019!

Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται και στο υψηλό επίπεδο εκθετών, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά στη θάλασσα, δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές. Αλλά το σημαντικότερο όλων : αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

Οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν σε τρία θεματικά επίπεδα, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

“Ψαροτούφεκο στο μέλλον” – Ένα από τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια της έκθεσης που παρουσίασε ο Έλληνας υπεραθλητής υποβρύχιας αλιείας Γιάννης Σιδέρης

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Boat & Fishing Show έχει εδραιώσει τη θέση της σαν το κορυφαίο σε ποιότητα, αλλά και το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σε εύρος εκθεμάτων και συμμετοχή εκθετών/επισκεπτών θαλασσινό γεγονός στη χώρα μας, θέτοντας για άλλη μία φορά τον πήχη ψηλότερα και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον.

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show διοργανώνεται για 6η χρονιά από την εταιρία Pelagic Expo, μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από Κύπρο, Ιταλία, Τουρκία και λοιπές χώρες για να παραβρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, καθώς βέβαια και τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά.

Ραντεβού την επόμενη άνοιξη, στη Boat & Fishing Show 2020!

Διαβάστε ποιοι συμμετείχαν εδώ: https://www.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2019/

Tags
Έκθεση Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψάρεμα Boat and Fishing Show Έκθεση Ψαροτούφεκο Αγορά Σκάφους Έκθεση Watersports Boat & Fishing Show Sea & Tourism Expo Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών
Comodo SSL