Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Honda Marine Greece στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

31 Αυγούστου, 2023

Η Honda Marine Greece στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

Για πρώτη φορά η Honda Marine, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, συμμετέχει στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 στις 20-22 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, τα στελέχη της εταιρίας θα παρουσιάσουν επιλεγμένα μοντέλα κινητήρων ενημερώνοντας τους επισκέπτες για την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών Honda, γνωστές για την αξιοπιστία τους και το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες λάτρεις των σκαφών και της θάλασσας, αλλά και επαγγελματίες εκμίσθωσης σκαφών και θαλασσίων σπορ, που μπορούν να βρουν στη Honda έναν σύμμαχο στις απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Ανακαλύψτε λοιπόν την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών Honda στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, στο Κτίριο 13, περίπτερο Α.28.

Περισσότερα για την Honda Marine στην Ελλάδα

Οι εξωλέμβιες μηχανές της Honda Marine Εισάγονται – Διανέμονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Το 1964, πριν από 55 χρόνια, η Honda ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έκανε όλες τις εξωλέμβιες μηχανές τετράχρονες.

Έκτοτε συνέχισε να αναπτύσσει και να καινοτομεί δημιουργώντας μια γκάμα εξωλέμβιων από 2,3 hp έως 250 hp που είναι περίπου 90% πιο καθαρές, 50% πιο αποδοτικές και 50% πιο αθόρυβες από τις κλασσικές δίχρονες εξωλέμβιες.

Επιπλέον, η σειρά κινητήρων της Honda έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης χάρη στην υψηλή μηχανολογική ακρίβεια που μεταφράζεται σε ελάχιστες απώλειες και καλύτερες επιδόσεις. Οι εξωλέμβιες μηχανές Honda μέγιστη οικονομία καυσίμου και υψηλές επιδόσεις. Η οικογένεια Honda Marine ολοκληρώνεται με τα φουσκωτά σκάφη Honwave που διατίθενται είτε με φουσκωτό δάπεδο είτε με δάπεδο αλουμίνιου.

Η κορυφαία στην κατηγορία της BF2.3 εντυπωσιάζει με την εργονομία της, το σχεδιασμό της και το ασύγκριτα μειωμένο βάρος της που κάνει εξαιρετικά εύκολη την μεταφορά της. Οι τετρακύλινδρες BF100 και BF150 με νέο σύγχρονο αεροδυναμικό design διατίθενται με το σύστημα VTEC της Honda προσφέροντας μέγιστη οικονομία και απόδοση για ασφαλή και άνετα ταξίδια.

Οι νέοι V6 κινητήρες των BF175, BF200, BF225 και BF250 έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας τεχνολογικά προτερήματα των μηχανών θαλάσσης αλλά και των κινητήρων των αυτοκινήτων Honda. Διαθέτουν μεγάλη ροπή και προσφέρουν υψηλή τελική ταχύτητα. Επίσης μέσα από το εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων που διαθέτουν καταφέρνουν τα βγάζουν πολύ ομαλά την δύναμη τους προσφέροντας άνετα ταξίδια χωρίς κραδασμούς.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Honda Marine Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Έκθεση Boat & Fishing Show
Comodo SSL