Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Κάλυμνος αποχαιρέτησε έναν λεβέντη, ένα χαμογελαστό παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

11 Ιουνίου, 2020

Η Κάλυμνος αποχαιρέτησε έναν λεβέντη, ένα χαμογελαστό παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Η Κάλυμνος  αποχαιρέτησε ένα λεβέντη, ένα χαμογελαστό παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα που λάτρευε κάνοντας υποβρύχιο κυνήγι.

Χτες βράδυ με το πλοίο της γραμμής από Ρόδο μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου 29χρονου Ηλία Θεοδωρίδη στην Κάλυμνο, για να πραγματοποιηθεί το προσκύνημα και η εξόδιος ακολουθία…

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 το «τελευταίο αντίο» στο λεβέντη, στο παλικάρι, στο χαμογελαστό και αγαπητό παιδί που η θάλασσα αποτελούσε τρόπο ζωής

Τη θάλασσα τη λάτρευε και το υποβρύχιο ψάρεμα ήταν η ιδιαίτερη αγάπη του. Ήταν έμπειρος, γυμνασμένος, ένας εξαιρετικός δύτης με χιλιάδες ώρες στο νερό.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις στο επίλεκτο σώμα των Καταδρομών (Λοκατζής), πήρε πτυχίο Δύτη από την Επαγγελματική Σχολή Δυτών Καλύμνου, συνέχιζε την παράδοση της οικογένειας.

Την περασμένη Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 το πρωί ξεκίνησε με φίλους του για το αγαπημένο του σπορ  στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ν.Τελένδου

Δυστυχώς όμως έμελλε να κάνει την τελευταία του βουτιά και να αφήσει την τελευταία του πνοή σε αυτό που αγάπησε.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης, την Κυριακή 7 Ιουνίου, βρίσκονταν στο αγαπημένο του στοιχείο, τη θάλασσα, στα ζωντανά νερά κοντά στην Τέλενδο και εκεί «αποφάσισε» να παραδοθεί σ’ αυτό, να αφήσει την νιότη του στην αγκαλιά του υγρού στοιχείου, αφήνοντας όμως πίσω του απέραντο πόνο και τεράστια ερωτήματα στους δικούς του ανθρώπους, που χάσανε ένα παλικάρι γεμάτο ζωή και με το μέλλον μπροστά τους.

Δεινός ψαροντουφεκάς, γνώστης κάθε σπιθαμής των βυθών και των θαλασσών του νησιού, γεμάτος δύναμη και ενέργεια, ήταν ένα με την φύση της Καλύμνου, την είχε μέσα στη ψυχή του και γι’ αυτό αύριο εκείνη θα τον υποδεχτεί και θα τον κρατήσει για πάντα μαζί της.

Αβάσταχτος ο πόνος και η θλίψη για τους γονείς, για τις δύο αδελφές του και όλη την οικογένεια. Βαθιά συγκίνηση για όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς για όλη την Κάλυμνο που δάκρυσε στο άκουσμα αυτής της  θλιβερής είδησης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Καλύμνου που θα τον υποδεχθεί. Αιωνία του η μνήμη.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr |  palmostiskalymnou.blogspot.com

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΑΡΟΚΥΝΗΓΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ…

Βόρεια Εύβοια – Μαντούδι: Αυτός είναι ο 55χρονος ψαροντουφεκάς που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Tags
Νεκρός ψαροτουφεκάς Κάλυμνος
Comodo SSL