Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η μεγάλη επένδυση της Riginos Yachts - Νέο ναυπηγείο και showroom σκαφών

5 Ιουλίου, 2024

Η μεγάλη επένδυση της Riginos Yachts - Νέο ναυπηγείο και showroom σκαφών

Η Riginos Yachts, η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Σε νέες επενδύσεις που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τη θέση της Ελλάδας στο διεθνή κλάδο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού, προχώρησε η Riginos Yachts.

Το συνολικό ύψος των επενδύσεων της Riginos Yachts ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία να λαμβάνει το «πράσινο φως» για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Μικρών Επιχειρήσεων» από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Σημειώνεται πως οι επενδύσεις της εταιρείας στηρίζονται και από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, η Riginos Yachts προχωρά στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης 12 στρεμμάτων, με σκοπό τη δημιουργία νέου ναυπηγείου, στο οποίο θα κατασκευάζονται πολυτελή superyacht tenders καθώς και σκάφη για άλλα ναυπηγεία.

Παράλληλα, η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα show room σκαφών 5.000 τ.μ., καθώς και ένα εξωτερικό showroom 7.000 τ.μ., το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Ρηγινός, CEO της Riginos Yachts, δήλωσε: «Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό εγχείρημα θα τονώσει σημαντικά την αναπτυξιακή προοπτική και τις επιδόσεις της εταιρείας μας, καθώς η ζήτηση για υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρουμε διαφαίνεται σταθερή. Παράλληλα, πρόκειται να δημιουργήσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας».

Τοποθετώντας τους πελάτες στο επίκεντρο, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών που σχετίζονται με τα σκάφη τους. Έτσι, οι πελάτες της Riginos Yachts εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Όπως δείχνουν οι έρευνες, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση στις ναυλώσεις yacht παγκοσμίως, γεγονός που οφείλεται σε παράγοντες, όπως η αύξηση του τουρισμού, η αναβάθμιση των μαρίνων και η επακόλουθη προσέλκυση μαρινών που συμβάλουν στην προσέλευση ξένων σκαφών, η αύξηση στις αγορές νέων σκαφών λόγω του ΕΣΠΑ κ.ά.

Οι νέες επενδύσεις της Riginos Yachts θα αξιοποιήσουν αυτή τη θετική δυναμική, ενισχύοντας τη θέση της Ελλάδας στον κλάδο του yachting και του θαλασσίου τουρισμού διεθνώς.

Σημειώνεται ότι η Riginos Yachts έχει ήδη προβεί στη δημιουργία ενός νέου τμήματος financing (Riginos Financing), το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τη χρηματοδότηση αγοράς σκαφών με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους για τους πελάτες, όπως η διάρκεια μέχρι και 180 μήνες και τα ευνοϊκά επιτόκια που ξεκινούν από 4,99%.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Riginos Yachts Νέο ναυπηγείο Γιώργος Ρηγινός Riginos Financing Yachting
Comodo SSL