Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η MERCURY MARINE λανσάρει τις πρώτες εξωλέμβιες V-10, Verado 350 - 400hp

15 Νοεμβρίου, 2022

Η MERCURY MARINE λανσάρει τις πρώτες εξωλέμβιες V-10, Verado 350 - 400hp

Η Mercury Marine, αποκάλυψε την πρώτη εξωλέμβια V10 της αγοράς σκαφών με την επίσημη παρουσίαση των ολοκαίνουργιων εξωλέμβιων κινητήρων Verado 5,7 L 350 και 400 ίππων.

Ακολουθώντας το βραβευμένο brand Verado, οι νέοι V10 κινητήρες θα διατίθενται στην αγορά ως οι πιο αθόρυβοι και ομαλότεροι στην κατηγορία τους, με 45% πιο αθόρυβη λειτουργία από τον ανταγωνισμό στη κρουαζιέρα.

Τα νέα Verados δεν είναι μόνο συμβατά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες Mercury SmartCraft, αλλά επιπλέον θα προσφέρονται με έναν προαιρετικό alternator dual-mode 48V/12V για να συνδέεται με το σύστημα τροφοδοσίας Fathome της Navico, παρέχοντας στο σκάφος μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και εξαλείφοντας την ανάγκη για τις παραδοσιακές γεννήτριες.

«Οι ολοκαίνουργιες εξωλέμβιες Mercury V10 Verado είναι ακριβώς αυτό που ζητούν τα σκάφη στη κατηγορία 350 και 400 ίππων», δήλωσε ο Chris Drees, πρόεδρος της Mercury Marine. «Είναι ισχυροί, αθόρυβοι και ομαλοί στη λειτουργία. Έχουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά βελτίωσης της απόδοσης καυσίμου που είναι συνώνυμα με τη σειρά μας υψηλής ιπποδύναμης. Προσφέρουν επίσης το ίδιο είδος premium εμπειρίας που έχει κάνει τις εξωλέμβιες Verado θρυλικές. Οι εξωλέμβιες V10 Verado εδραιώνουν την ηγετική θέση της Mercury στην αγορά εξωλέμβιας υψηλής ιπποδύναμης».

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Mercury VERADO ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. MERCURY MARINE
Comodo SSL