Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Mercury Marine προμοτάρει μεγάλο λανσάρισμα για τις 15 Νοεμβρίου [Big Release]

14 Νοεμβρίου, 2022

Η Mercury Marine προμοτάρει μεγάλο λανσάρισμα για τις 15 Νοεμβρίου [Big Release]

Κάτι μεγάλο έρχεται το μεσημέρι της Τρίτης στο «κόσμο» των εξωλεμβίων!

Η Mercury Marine πρόκειται να αποκαλύψει ένα σημαντικό νέο προϊόν στο κοινό στις 15 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Λεπτομέρειες δεν θα ανακοινωθούν μέχρι τότε, αλλά η μάρκα που ανήκει στη Brunswick διαθέτοντας ηγετική θέση στο κλάδο, γνωρίζει καλά πως να τραβάει το ενδιαφέρον στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στο παρελθόν.

Το 2021, έβαλαν «φωτιά» στη βιομηχανία με την παρουσίαση του πανίσχυρου V12 Verado των 600 ίππων, της μεγαλύτερης εξωλέμβιας που έχει σχεδιαστεί ποτέ. Το V12 έκτοτε κέρδισε πολλά βραβεία και ήταν ένα εντυπωσιακό set up σε πολλά σκάφη που ξεχώρισαν που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους 18 μήνες – συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών premium σκαφών όπως της Technohull και της Ribco.

Νωρίτερα το 2022, συγκλόνισαν επίσης τη βιομηχανία μπαίνοντας σε διαφορετική πλευρά της αγοράς εξωλέμβιας με την κυκλοφορία της ηλεκτρικής εξωλέμβιας Avator.

Επισκεφτείτε το Mercury Marine για να προσθέσετε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στο ημερολόγιό σας για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Save the date: https://bit.ly/3DLjxgB

Σχετικά με τη Mercury Marine
Με έδρα στο Fond du Lac, Wis., η Mercury Marine είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κινητήρων θαλάσσιας πρόωσης στον κόσμο. Ένα τμήμα 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Brunswick Corporation (NYSE: BC), η Mercury παρέχει κινητήρες, σκάφη, υπηρεσίες και ανταλλακτικά για ψυχαγωγικές, εμπορικές και κυβερνητικές ναυτιλιακές εφαρμογές, εξοπλίζοντας τα σκάφη με προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση, εξαιρετικά αξιόπιστα και υποστηρίζονται από τον πιο αφοσιωμένο πελάτη υποστήριξη στον κόσμο. Το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο της Mercury περιλαμβάνει εξωλέμβιες μηχανές Mercury. Mercury MerCruiser sterndrive και εσωλέμβια πακέτα.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Brunswick Mercury ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. MERCURY MARINE [jetpack-related-posts]
Comodo SSL