Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Shimano «ψαρεύει» στην Αίγινα με το Fishing Center

Οκτώβριος 12, 2015

Η Shimano «ψαρεύει» στην Αίγινα με το Fishing Center

Το Fishing Center είχε την τιµή να φιλοξενήσει στην Αίγινα τον κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο, υπεύθυνο Μarketing και Εµπορικής Ανάπτυξης της εταιρείας Αφοι Κασάµπαλη και ΣIA ΟΕ (SHIMANO Ελλάδος – Κύπρου).
Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η τακτική επαφή και επικοινωνία την οποία πραγµατοποιεί απο το 1996 µεχρι σηµερα η εταιρεία µε το επίσηµο δίκτυο των καταστηµάτων της, ένα από τα οποία είναι και το SHIMANO Shop της Αίγινας. Αυτό όµως το σαββατοκύριακο πραγµατικά ήταν διαφορετικό για τους χοµπίστες πελάτες του καταστήµατός, διότι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να εκφράσουν απορίες και προβληµατισµούς για το χόµπι, τους νόµους και την περιβαλλοντική καταστροφή του θαλάσσιου χώρου του Αιγαίου.
∆εν έλειψαν και οι ανησυχίες σχετικά µε την υπεραλίευση από επαγγελµατίες & ερασιτέχνες µε συνέπεια να επηρεάζονται οι συνήθειες των ψαριών και φυσικά η δραµατική µείωση του πληθυσµού τους που εδώ στην Αίγινα το παρατηρούµε χρόνο µε το χρόνο.
Η έκπληξη όµως και η χαρά ήταν ακόµα πιο µεγάλη αφού τους δόθηκε η δυνατότητα, να µοιραστούν µαζί µε τον κ. Γιαννόπουλο τον ψαρευτικό τους χρόνο – έτσι απλά και απρογραµµάτιστα, όπως είναι τελικά και τα οµορφότερα πράγµατα. Όπως αντιλαµβάνεστε το βραδάκι το περάσαµε σαν να ψαρεύαµε χρόνια µε το Γιάννη.
Ήταν µία όµορφη εξόρµηση µε ψάρεµα και κουβεντούλα µε άλλους φίλους παράκτιους ψαράδες, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους φίλους χοµπίστες και πολλούς φίλους της εταιρίας SHIMANO να δοκιµάσουν πέρα από τον προσωπικό εξοπλισµό που είχε ο καθένας, φρέσκα και εντελώς καινούρια προϊόντα της εταιρίας. Βγάλαµε κάποια όµορφα ψαράκια και µας βρήκε το ξηµέρωµα όλους αρκετά χαρούµενους γιατί και το χόµπι µας το ευχαριστηθήκαµε και γιατί µας δόθηκε η δυνατότητα για πρώτη φορά να µοιραστούµε τη χαρά µε στέλεχος από την εταιρεία SHIMANO έχοντας ενηµέρωση από πρώτο χέρι για τα προϊόντα της.
Το Fishing Center θέλει να ευχαριστήσει θερµά την εταιρεία ΑΦΟΙ Κασάµπαλη και ΣΙΑ ΟΕ (SHIMANO Ελλάδος – Κύπρου) και ιδιαιτέρως τον κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο, για την παρουσία του στο νησί µας και να ευχηθούµε στο µέλλον και άλλες τέτοιες συναντήσεις.
Fishing Center – Τσάλας Νεκτάριος: τηλ.2297026448

Tags
Shimano Αίγινα Shimano Shop Νεκτάριος Τσάλας Fishing Center
Comodo SSL