Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Winner και ο Τάκης Καλαιτζής στην EFTTEX 2018

Η Winner και ο Τάκης Καλαιτζής στην EFTTEX 2018

Είναι πραγµατικά πολύ ευχάριστο να βλέπουµε ελληνικές εταιρίες να προβάλλονται στο εξωτερικό. Πόσο µάλιστα, αν έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δηµιουργήσουν µία γκάµα προϊόντων ιδανική για τα ψαρέµατα στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση τη Μεσόγειο. Ο λόγος για την εταιρία ειδών αλιείας ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ µε έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συµµετείχε στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Αλιείας Efttex 2018 στο Άµστερνταµ. Η συγκεκριµένη έκθεση αφορά κατασκευαστές και εισαγωγείς ειδών αλιείας, είναι δηλαδή κλειστή για το κοινό και απευθύνεται αυστηρά σε επαγγελµατίες.

Ο ιδρυτής της Winner Τάκης Καλαϊτζής, µπροστά από το περίπτερό του στη φετινή Efttex στο Άµστερνταµ.

Στο γωνιακό περίπτερο παρουσίασε όλα τα νέα προϊόντα WINNER, brand που ανήκει στην εταιρία, η οποία σχεδιάζει, κατασκευάζει και εισάγει πλήρη γκάµα ειδών αλιείας. Τα προϊόντα µε την επωνυµία WINNER, χαρακτηρίζονται για την απόδοσή τους στο ψάρεµα, την αντοχή και τις δελεαστικές τιµές τους, χαρακτηριστικά που τους χαρίζουν υψηλό δείκτη value for money. Στο περίπτερο της WINNER – ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, υπήρχε και η γωνία µε ψαροτούφεκα.

Φίλοι και συνεργάτες αγκάλιασαν την προσπάθεια της Ελληνικής εταιρίας: από αριστερά ο Γιώργος Ρογδάκης από την εταιρία ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ, ο Αλέξανδρος Τσιρώνης, ιδιοκτήτης της εταιρίας TIXI, ο Αλέξανδρος Γκόρτσης, συνεργάτης της Winner, και η Μαριάννα Πέττα από το Boat & Fishing.

Tags
Τάκης Καλαϊτζής WINNER Efttex 2018
Comodo SSL