Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Yamaha στηρίζει τον Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports

28 Φεβρουαρίου, 2021

Η Yamaha στηρίζει τον Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports

Η Yamaha στηρίζει τον αθλητισµό σε όλες του τις εκφάνσεις, µε την υποστήριξη των αθλητών Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια στίβου και Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports.

Η Yamaha στηρίζει τον αθλητισµό σε όλες του τις εκφάνσεις: µηχανοκίνητο και µη. Η ευγενής άµιλλα, η συνεχής και καθηµερινή δουλειά για την επίτευξη των στόχων και ο ενθουσιασµός για την διάκριση είναι αξίες που συνάδουν µε την φιλοσοφία της Yamaha “Kando”: Μια ιαπωνική λέξη που εκφράζει το αίσθηµα της βαθιάς ικανοποίησης και του ενθουσιασµού που νιώθει κάποιος όταν βιώνει µια εµπειρία εξαιρετικής αξίας, ποιότητας και απόδοσης. Είναι ένα συναρπαστικό συναίσθηµα που δίνει ενδιαφέρον στη ζωή και κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά!

Αυτόν τον ενθουσιασµό είδε η Yamaha στα µάτια των αθλητών Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια στίβου και Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Κατερίνη Πιερίας. Ασχολήθηκε από µικρή ηλικία µε τον κλασικό αθλητισµό και συγκεκριµένα µε τον στίβο και το αγώνισµα των 100µ µε εµπόδια. Είναι ενεργό µέλος της εθνικής οµάδας στίβου από το 2008 έως σήµερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες µε αποκορύφωµα το 2016 την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Στίβου (Άµστερνταµ) και τη συµµετοχή της στους Ολυµπιακούς Αγώνες (Ρίο Ντε Τζανέιρο). Φέτος, αγωνίζεται για να συµµετάσχει στους Ολυµπιακούς Αγώνες του Τόκιο. “Είµαι πολύ ενθουσιασµένη µε αυτή τη συνεργασία, έχοντας στο πλευρό µου τη Yamaha στο δρόµο για το Τόκιο, αισθάνοµαι ελευθερία κινήσεων και έτοιµη να ανάψουµε µαζί τους κινητήρες για γρηγορότερες κούρσες!”

Ο Νικόλας, αν και είναι µόλις 25 ετών, µετρά ήδη 11 χρόνια πρωταθλητισµού και αµέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσµιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, εκπροσωπώντας για δύο συνεχόµενες χρονιές (2018 – 2019) τη χώρα µας στο ISA World Surfing Games στην Ιαπωνία. “Με την Yamaha στο πλευρό µου”, λέει ο Νικόλας, “οι δυνατότητες στο τι µπορώ να καταφέρω, είναι ατελείωτες. Ακολούθησε τα όνειρα σου, όσο τρελά και αν σου φαίνονται!”

H Yamaha θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει σε κάθε τους βήµα, στην πορεία τους προς τον επόµενό τους στόχο και τους εύχεται καλή επιτυχία!

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha-athletes/

Tags
Νικόλας Πλυτάς Μοτοδυναμική ΑΕ Yamaha Αθλητισμός
Comodo SSL