Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Ιδρύεται Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων – Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης (ΠΣΕΚΕΑΚ)

Ιδρύεται Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων – Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης (ΠΣΕΚΕΑΚ)

Ιστορική συνάντηση για το κλάδο Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης, ιδρύεται το πρώτο Πανελλήνιο Σωματείο

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στον Πειραιά, έγινε η πρώτη συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου των ειδών αλιείας με σκοπό την ίδρυση σωματείου που θα συσπειρώσει όλους όσους ασχολούνται με την εισαγωγή, την κατασκευή και την εμπορία ειδών αλιείας και κατάδυσης. Ο ακριβής τίτλος του σωματείου είναι Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων – Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης (ΠΣΕΚΕΑΚ).

Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα συζήτησαν για πρώτη φορά από κοντά για όλες τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά, καθώς για τους προβληματισμούς τους για το άμεσο – αβέβαιο μέλλον.

Έχοντας σαν στόχο και γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, την υποστήριξη της αλιείας και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, το νέο σωματείο αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια οργάνωσης των επαγγελματιών του χώρου.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον υπό σύσταση Σύλλογο και δεσμευόμαστε για την έμπρακτη στήριξή μας στην νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ: 

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στον Πειραιά, έγινε η πρώτη συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου των ειδών αλιείας με σκοπ…

Posted by Boat & Fishing In Greece on Samstag, 17. Februar 2018

Tags
ΠΣΕΚΕΑΚ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων – Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης
Comodo SSL