Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Incrediblue Collections: Νοίκιασε µια εµπειρία και όχι απλώς ένα σκάφος!

8 Σεπτεμβρίου, 2015

Incrediblue Collections: Νοίκιασε µια εµπειρία και όχι απλώς ένα σκάφος!

Ανακαλύψτε την ιδανική εκδροµή για το γούστο και το προϋπολογισµό σας. Τα incrediblue Collections, είναι προγράµµατα εκδροµών µε σκάφος γύρω από ένα ορισµένο προορισµό ή δραστηριότητα. Οι εκδροµείς πρέπει απλώς να αποφασίσουν τι είδους εµπειρία θα προτιµούσαν να απολαύσουν και να επιλέξουν στη συνέχεια την αντίστοιχη collection, κοµµένη και ραµµένη στο budget και το στυλ τους! Η incrediblue αυτή τη στιγµή προσφέρει οχτώ collections και σκοπεύει να τις εµπλουτίσει για να καλύψει όλο και περισσότερα στυλ και προορισµούς. Τα Collections κάνουν την επιλογή και την ενοικίαση της τέλειας εκδροµής µε σκάφος, εύκολη και ευχάριστη, ακόµα και για όσους δεν έχουν ξαναπάει διακοπές µε σκάφος.

Μέσω των Collections δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι για την οργάνωση του ταξιδιού σου µε το σκάφος καθώς µπορείς να ανακαλύψεις προτεινόµενες διαδροµές από ειδικούς µε πολλά σηµεία ενδιαφέροντος όπως αποµωνοµένες παραλίες, κρυφούς κολπίσκους και φανταστικά τοπικά εστιατόρια.

Ανάµεσα στα Collections θα βρείτε εκδροµές για λάτρεις της περιπέτειας, όπως την εξερεύνηση του συµπλέγµατος ηφαιστιογενών νήσων, Αζόρες, του φαγητού, όπως η γευσιγνωστική εµπειρία Εrgon, για όσους προτιµούν το κοσµοπολίτικο περιβάλον, µια εβδοµάδα στις Κυκλάδες, για ξέφρενη διασκέδαση στις µαγευτικές Σποράδες και πολλές ακόµα. Ο συνιδρυτής, Αντώνης Φιοράκης, σχολίασε: «Το όραµα της incrediblue είναι να απλοποιήσει οτιδήποτε σχετίζεται µε τον θαλάσσιο τουρισµού και ειδικά µε τις ενοικιάσεις σκαφών παγκοσµίως. Ο µύθος ότι οι διακοπές σε σκάφος είναι ακριβές καταρίπτεται και πλέον µπορούν περισσότεροι από εµάς να ζήσουν την µαγεία του yachting. Μέσω των Collections ουσιαστικά αφαιρούµε όλα τα εµπόδια που σε σταµατούσαν µέχρι σήµερα να κάνεις διακοπές σε σκάφος. Μπορείς να ανακαλύψεις φανταστικούς προορισµούς, να νιώσεις την εµπειρία και να κλείσεις το ιδανικό ταξίδι χωρίς κανένα άλλο prerequisite. Σκοπός µας είναι να να προσφέρουµε αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση πελατών και να βοηθήσουµε όλο και περισσότερο κόσµο να ανοίξει πανιά για τις διακοπές των ονείρων τους».

H incrediblue είναι µια υπηρεσία ενοικίασης σκαφών, που συνδέει ιδιοκτήτες σκαφών µε λάτρεις της θάλασσας από όλο το κόσµο. Η incrediblue διαθέτει πάνω από 250 σκάφη σε 35 τοποθεσίες, µε τιµές που κυµαίνονται από €25 εως €1.000 το άτοµο, ανα ηµέρα. Η incrediblue έχει την υποστήριξη των θεσµικών επενδυτών Openfund.

incrediblue_logo2

www.incrediblue.com

Tags
Incrediblue [jetpack-related-posts]
Comodo SSL