Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ιθάκη: Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα και εντοπισμός

15 Δεκεμβρίου, 2022

Ιθάκη: Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα και εντοπισμός

Σώος εντοπίστηκε ο 29χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος είχε πάει για ψαροντούφεκο στην Κεφαλονιά και από χθες το απόγευμα είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Ιθάκης και Κεφαλληνίας, ότι 29χρονος ημεδαπός μετέβη για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή ΒΔ ν. Ιθάκης και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη περιοχή έσπευσαν, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό Τ/Χ σκάφος “ΜΕΡΑΚΙ” Τ.Ι. 09, το οποίο λίγη ώρα αργότερα εντόπισε τον αγνοούμενου αλιέα σε βραχώδη ακτή στη περιοχή “ΚΑΒΕΛΑΡΗΣ”, καλά στην υγεία του και τον μετέφερε ασφαλώς στον λιμένα “ΠΟΛΙΣ” Σταυρού, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Κατά δήλωση του 29χρονου, το σκάφος του παρουσίασε βλάβη στην αντλία απομάκρυνσης ύδατος και ως εκ τούτου, βυθίστηκε από εισροή υδάτων πλησίον της ακτής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης, ενώ από το συμβάν δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Ιθάκη Αγνοείται ψαροτουφεκάς [jetpack-related-posts]
Comodo SSL