Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κάλυμνος: Ιδιοκτήτες σκάφους πιάστηκαν στα χέρια με λιμενικούς γιατί δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρτιά τους

25 Αυγούστου, 2022

Κάλυμνος: Ιδιοκτήτες σκάφους πιάστηκαν στα χέρια με λιμενικούς γιατί δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρτιά τους

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 55 και 41 ετών προχώρησαν, μεσημβρινές ώρες Τετάρτης 24 Αυγούστου, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου στο λιμάνι της Πόθιας, για παράβαση των άρθρων περί Βίας κατά υπαλλήλων και Σωματικής βλάβης.

Σε έλεγχο από λιμενικούς σε σκάφος ελλιμενισμένο στην Πόθια, ο 55χρονος, κυβερνήτης του, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των στελεχών του Λιμενικού να επιδείξει τα έγγραφα του ενώ αρνήθηκε να τους ακολουθήσει στο Λιμεναρχείο, σύμφωνα με την ερτ. 

Στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει από τον αστυνομικό έλεγχο, προβάλλοντας αντίσταση. Αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικοί τραυματισμοί σε Λιμενικό ενώ παράλληλα ο 41χρονος συγκρατούσε ένα άλλο στέλεχος της Λιμενικής υπηρεσίας.

Κατόπιν εγκλήσεων των συλληφθέντων του σκάφους ,συνελήφθησαν και οι Λιμενικοί για εξύβριση και ψευδείς καταθέσεις και αφού απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ναυτοδικών Πειραιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, ενώ οι δράστες που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω.

Tags
Κάλυμνος Λιμεναρχείο Καλύμνου
Comodo SSL