Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καμπάνια της D-Marin για την επανασύνδεση με τη θάλασσα

13 Ιουλίου, 2020

Καμπάνια της D-Marin για την επανασύνδεση με τη θάλασσα

H D Marinas Hellas, στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, σε συνεργασία με το D-Marin Group, του οποίου αποτελεί μέλος, σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο φάσμα ενεργειών επικοινωνίας, με στόχο την ενημέρωση των διαμενόντων στις μαρίνες αλλά και την ψυχολογική τους υποστήριξη. Βασικός άξονας της καμπάνιας η βίωση της εμπειρίας D-Marin.

Συγκεκριμένα, η D-Marin προσκάλεσε την D Marinas Hellas να ζήσει την υπέροχη yachting εμπειρία ως συνοδοιπόροι της σε ένα φανταστικό ταξίδι με θαλασσινό άρωμα και αποχρώσεις του μπλε.

Όπως αναφέρει η D Marinas Hellas:

«Το πρώτο inspirational video “Stay Safe and Imagine” μας καλούσε να ταξιδέψουμε νοερά, να φανταστούμε πως ακούμε τους ήχους από τα κύματα και πως μυρίζουμε το θαλασσινό νερό, δίνοντας την υπόσχεση πως σύντομα θα συναντηθούμε ξανά και θα πλεύσουμε ελεύθερα.

Η ανάγκη της επιστράτευσης της φαντασίας για να απολαύσουμε όλα όσα αγαπάμε και της ενίσχυσης της ελπίδας για το αύριο που κατά την περίοδο του lockdown ήταν πιο έντονη από ποτέ, ενισχύθηκε μέσω της δημιουργίας του καναλιού Sea Talks στο Spotify και μιας σειράς από podcasts από τις μαρίνες της D-Marin σε όλο τον κόσμο. Tα podcasts της D Marinas Hellas, ταξίδεψαν τη σκέψη μας στην κοσμοπολίτικη Ζέα και στην πανέμορφη Λευκάδα.

Σήμερα, που μπορούμε να πλεύσουμε και πάλι ελεύθερα, η D-Marin μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας “Stay Safe and Sail” μας προτρέπει να επανασυνδεθούμε με τη θάλασσα, να χορέψουμε με τα κύματα, να νιώσουμε την καλοκαιρινή αύρα στο πρόσωπό μας και να αναπνεύσουμε τον αλμυρό αέρα.

Με την καμπάνια #staysafeandsail μας καλωσορίζει και πάλι στις μαρίνες της για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης».

Σχετικά με την D Marinas Hellas

H D Marinas Hellas A.E. ιδρύθηκε το 2001 και διαχειρίζεται τις μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας. Αποτελεί μέλος του παγκοσμίου D-Marin Global Marina Network, ηγετικής δύναμης στον κλάδο της διαχείρισης premium μαρινών.

Σχετικά με το D-Marin Global Marina Network

Το D-Marin Global Marina Network δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται 14 μαρίνες στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς και στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη.

Tags
Μαρίνα Ζέας Λευκάδα Γουβιά Μαρίνα Γουβιών D Marinas Hellas
Comodo SSL