Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καρχαρία έβγαλαν στο λιμάνι του Αχιλλείου στον Αλμυρό Μαγνησίας (VIDEO)

Μάρτιος 23, 2020

Καρχαρία έβγαλαν στο λιμάνι του Αχιλλείου στον Αλμυρό Μαγνησίας (VIDEO)

Μπροστά σε πρωτοφανείς εικόνες βρέθηκαν οι κάτοικοι στο λιμάνι του Αχιλλείου όταν είδαν γερανό να προσπαθεί να βγάλει από τη θάλασσα ένα τεράστιο… καρχαρία ο οποίος μπλέχτηκε στα δίχτυα του ψαρά Λεωνίδα Καρίμαλη με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η απελευθέρωσή του στη θάλασσα.

Το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε το πρωί 23/3/2020 απαθανατίστηκε από τον Απόστολο – Ανάργυρο Κούνη ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή και ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο που έγιναν πολύ γρήγορα viral!

Ο καρχαρίας πιάστηκε στο Παγασητικό, στη θέση Κροτερό, κοντά στην Αργυρόνησο, και ήταν μεγαλύτερο των 7 μέτρων ζυγίζοντας πάνω από ένα τόνο.

Ο ψαράς σύμφωνα με το almyros.gr ζήτησε τη συνδρομή και άλλου αλιευτικού, και το “έσυραν” μέχρι και το λιμάνι του Αχιλλείου, όπου το έβγαλαν από τη θάλασσα με τη βοήθεια γερανού.

Στο σημείο βρέθηκαν λιμενικοί του Λ.Σ. Αμαλιάπολης για να ολοκληρώσουν τις σχετικές έρευνες.

Ακολουθούν επιπλέον φωτογραφίες του Βασίλη Χασιώτη που δημοσίευσε στο “ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΑ”:

Ο συγκεκριμένος καρχαρίας είναι του είδους Cetorhinus maximus (BSK), Σαπουνάς ή Καρχαρίας Προσκυνητής ο οποίος είναι άκακος για τον άνθρωπο. Όπως προκύπτει από τη δημοσίευση, ο επαγγελματίας αλιέας ειδοποίησε άμεσα το τοπικό λιμεναρχείο, όπως οφείλει, αφού τα καρχαροειδή ανήκουν στα προστατευμένα είδη.

Tags
Καρχαρίας Καρχαρίες Μαγνησία Αλιεύτηκε Καρχαρίας Αχίλλειο
Comodo SSL