Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καταδύθηκε η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στη Βουλιαγμένη! (ΦΩΤΟ)

29 Οκτωβρίου, 2017

Καταδύθηκε η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στη Βουλιαγμένη! (ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη χρονιά, στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης καταδύθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία έκτασης 84 τετραγωνικών μέτρων! Ο Κώστας Κούβαρης, ιδιοκτήτης της σχολής αυτόνομης κατάδυσης School of Diving με την ομάδα του τίμησε με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο την 28 Οκτωβρίου.

Η σημαία αρχικά απλώθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας για τις σχετικές φωτογραφίες και ύστερα καταδύθηκε μαζί με την ομάδα δυτών σε βάθος 11 μέτρων. Μιλώντας με τον Κώστα Κούβαρη μας ενημέρωσε ότι η ιδέα γεννήθηκε την 28 Οκτωβρίου 2016 και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά την 25 Μαρτίου του 2017.

«Πρότεινα στους μαθητές μου να φτιάξουμε μία μεγάλη Ελληνική σημαία και να καταδυθούμε με αυτήν. Η ιδέα φυσικά τους ενθουσίασε και έτσι βρήκα υποστηρικτές, κανονίσαμε να γίνει την 25 Μαρτίου 2017 για να έχουμε τον κατάλληλο χρόνο προετοιμασίας.

Για την κατασκευή της σημαίας έγινε ειδική παραγγελία και συμφωνήθηκε να είναι 84 τετραγωνικά μέτρα ώστε να είναι η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που καταδύθηκε ποτέ στον βυθό! Ως καταλληλότερο μέρος για να κάνουμε την προσπάθεια επιλέχτηκε το 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης για το βάθος που έχει αλλά και για να βγουν καλύτερα οι φωτογραφίες από το βουνό.»

Tags
Λιμανάκια Βουλιαγμένης Βουλιαγμένη Κατάδυση School of Diving Κώστας Κούβαρης Ελληνική Σημαία [jetpack-related-posts]
Comodo SSL