Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καθαρισμός Ντίας

Μάιος 25, 2017

Καθαρισμός Ντίας

Για άλλη μια χρονιά ο καθαρισμό της νήσου Ντίας οργανώθηκε από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Την Κυριακή 14 Μαίου 2017, από τις 10 το πρωί μέλη του ομίλου και λιμενικοί ξεκίνησαν τον καθαρισμό του νησιού από ξηρά και από θάλασσα (καθαρισμός του βυθού με συσκευές), ενώ κοντά τους ήταν για να συνδράμουν, ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης και ο κεντρικός λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμης Δουβής. Η προσπάθεια αυτή γίνεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε να κρατηθεί το νησί όσο το δυνατόν πιο καθαρό για τους επισκέπτες που έρχονται κάθε καλοκαίρι να γνωρίσουν και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του.

Αυτή τη φορά στη συντροφιά ήταν και πολλά από τα μέλη της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας Κρήτης μαζί με τον πρόεδρο τους κ. Πολυχρόνη Νικηφοράκη, αναλαμβάνοντας τη φωτογράφιση του νησιού για τις ανάγκες της ημερίδας με θέμα την Ντία, η οποία που θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου στη βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Ο Π.Ο.Φ.Σ  ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στον καθαρισμό, τον κ. Θόδωρο Καλαθάκη για τη φροντίδα του εξαιρετικού μεσημεριανού που ακολούθησε τον καθαρισμό, το Μανώλη Βουτσαλά που παρέλαβε τις πολλές σακούλες με όλα τα απορρίμματα και αντικείμενα που μαζεύτηκαν και τις μετέφερε με τη «Σουλτούκα» στο Ηράκλειο.

Tags
Κρήτη Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Καθαρισμός
Comodo SSL